Місто

Що просять у Святого Миколая житомирські дітлахи

12 December 2017, 16:01

До одного із найулюбленіших зимових свят дітлахів - Дня Святого Миколая - лишається менше тижня. Як відомо, щоб отримати подарунки від Миколая, потрібно бути чемним, робити добрі вчинки і найголовніше - написати дідусю листа зі своїми побажаннями. Ми вирішили дізнатися, як житомирські діти готуються до свята, чи вірять у Святого Миколая та який подарунок мріють знайти під подушкою.

«Дуже сильно вірю, ніколи не перестану вірити, навіть коли виросту. Він дуже добра людина і він дарує дітям солодощі. Я буду писати листа Святому Миколаю і хотів би у нього попросити диск з грою», - каже Нікіта Захаров.

«Робити хороші речі і добре вчитися у школі. Цього року я хочу отримати від Святого Миколая набір лего», - говорить Максим Безшкурий.

«Потрібно поводити себе добре. Тому що, якщо ти будеш поводити себе погано, то він принесе тобі різочку. Я хочу отримати машинку на пульті», - ділиться Андрій Сичевський.

«Це віра в диво. Він як Дід Мороз приходить і дарує подарунки. Я мрію отримати цього року телефон», - сказала Анна Сичевська.

«Я хочу, що всі були здорові», - мріє Поліна Мазяр.

«Святий Миколай приносить усім, хто слухняний, іграшки. А хто не вірить в нього, то кажуть, що мама приносить. Сьогодні вийшов новий мультик, я його собі замовлю, а ще я замовлю для мами, тата, дідуся і бабусі по шоколадці», - зізнається Данило Денисенко.

«Мій тато зараз не з нами живе, він працює в іншому місті, то я хочу, щоб Миколайчик дав йому три шоколадки, щоб я поклала на віконце листівку і щоб він це приніс татові. А для себе я хочу замовити котика», - розповідає Вікторія Тімченко.

«Я хочу замовити у Святого Миколая нову шоколадку з кокосом», - сказав Євген Чуєв.

«Я хотів би для свого брата машину на пульті, у нього такої ніколи не було. Для себе я б хотів новий чохол для телефону», - мріє Іван Іжицький.

«Замовив Миколаю колонку JBL, а своїм рідним по шоколадці. Сестричці я замовив лего», - каже Володимир Богатир.

«Я, звичайно, вірю у Святого Миколая, і в Діда Мороза вірю, бо мені дарують подарунки не тільки під подушку, а і під ялинку, і в шкарпеточу, і в шафу. Я буду просити найголовніше - здоров’я собі, рідним та друзям, а з матеріальних цінностей я буду просити гироскутер», - ділиться Анастасія Наумова.

«Я вже написала лист і хочу невеликий термос», - каже Валерія Гундич.

«Кіндера великого і шоколадку», - сказала Софія Кравцова.

«Я вже написав листа, він в мене його забрав. Я попросив іграшкового автомата. Ці автомати дуже дорогі, і мені мама з татом не можуть його купити», - говорить Артем Радченко.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок святкування Миколая подарунки 
Матеріали по темі