Місто

Перлина Житомира – це «Перлини Корбутівки»

13 December 2017, 09:30

Новий житловий комплекс «Перлини Корбутівки» від творців ЖК «Полісся» робить унікальні пропозиції для тих, хто шукає собі затишне та неповторне помешкання.

Перевірений часом і відомий у Житомирі забудовник ЖК «Полісся» у новому проекті «Перлини Корбутівки» використовує лише якісні та сучасні матеріали, пропонує дворівневі комерційні приміщення, планування квартир на власний розсуд – ви можете зробити те планування, яке вам найбільше до вподоби. Крім того, передбачено можливість мати власний гараж.

Вже наприкінці наступного 2018 року мешканці ЖК «Перлина Корбутівки» зможуть відчути переваги житлового комплексу - будинок на дві секції буде цілком зданий в експлуатацію. І мешканці оцінять швидкість і комфорт комплексу – повністю облаштована прибудинкова територія, з підведеними комунікаціями та розведенням мереж усередині.

Не лише будинок, але і територія навколо повністю готові до приємного та зручного проживання.

Але «родзинкою» квартири у нашому ЖК стане неперевершений вигляд з вікон будинку! Саме так – щоранку ваші очі милуватиме мальовнича панорама річки Тетерів. Однією із головних переваг є унікальне місце розташування – поруч із рекреаційною зоною Житомира.

Обидві секції обладнано панорамними балконами та лоджіями, з яких ви зможете насолоджуватися найгарнішими краєвидами міста.

Поспішайте обрати свою перлину, адже лише на перші 5 квартир діє акційна ціна – лише 8999 грн. за м2.

Житловий комплекс «Перлини Корбутівки» - обери свою перлину!

Телефон для довідок та додаткової інформації: 073 811 22 33, 097 811 22 33



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квартири продаж будівництво 
Матеріали по темі