Місто

У Житомирі почали встановлювати будиночки для Різдвяного ярмарку

13 December 2017, 15:53

13 грудня на майдані Корольова у Житомирі почали встановлювати перші будиночки для Різдвяного ярмарку. До кінця тижня планують встановити решту.

У коментарі Житомир.info один з організаторів ярмарку Олександр Рєвнівцев повідомив, що першими виставляються будиночки, де будуть розташовані народні майстри та люди, які торгуватимуть різдвяними смаколиками і сувенірною продукцією.

«Усього маємо встановити близько чотирьох десятків будиночків. Ярмарок запрацює на момент відкриття святкової ялинки – з 19 грудня», – повідомив Рєвнівцев.

За його словами, у порівнянні з минулим роком благодійні внески від орендарів будиночків трохи збільшилися..

«Оренда одного будиночку на весь період коштуватиме підприємцям від 5 до 10 тис. грн. Це залежить від того, що там збираються продавати, тобто внесок залежить від групи товару. Якщо, до прикладу, це торгівля глінтвейном та продуктами харчування, то це 10 тис. грн, якщо сувеніри, то 5 тис. грн. Плюс комунальні послуги. Зібрані гроші підуть на облаштування ярмарку та виставки льодяних фігур», – зазначив Рєвнівцев.

Організатори свята: Житомирська міська рада і Фонд родини Розенблат, генеральний спонсор - компанія «Євроголд Індастріз», спонсор будинку святого Миколая – «Житомирські ласощі», спонсор культурної програми – «Кромберг енд Шуберт», спонсори свята – ЖК «Домашній» та організація «Мьюзик бразерс».

Нагадаємо, організатори Різдвяного ярмарку в Житомирі обіцяють слідкувати за чистотою та продажем дозволених напоїв.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня у міській раді розповіли, де будуть розміщені основні локації Різдвяного ярмарку та які саме льодові фігури планують встановити.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реконструкція майдан Корольова будиночки фудкорт 
Матеріали по темі