Економіка

У Житомирі ввели в експлуатацію ще одну багатоповерхівку

14 December 2017, 12:30

За 11 місяців 2017 року управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області ввело в експлуатацію 1004 житлових будинки, зокрема, 939 багатоквартирних та 65 дачних і садових.

Про це 14 грудня Житомир.info повідомила прес-служба Держархбудінспекції.

«Загальна площа збудованого та реконструйовано житлового фонду в регіоні становить 155,4 тис. м², з яких 147,8 тис. м² - великі будинки і 7,6 тис. м² - котеджі. Переважно це нові квадратні метри як у багатоповерховій забудові, так і в приватному будівництві», - інформує Держархбудінспекція.

За даними прес-служби, закінчено будівництво багатоквартирних будинків в селі Оліївка Житомирського району та в Бердичеві.

«Так, замовник робіт Товариство з обмеженою відповідальністю «Артхаус Груп» отримало сертифікат на багатоповерхівку в с. Оліївка на вул. Євгена Рихліка, 11-а. Підрядником на будівництві виступало ТОВ «Професійна будівельна компанія». У м. Бердичів на замовлення Обслуговуючого кооперативу «ЖБК «Комфортне життя» з’явився новий житловий комплекс на вул. Шевченка, 20/1. Будівельні роботи на об’єкті з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення виконувала підрядна організація – ТОВ «Аргіліт», - повідомляє Держархбудінспекція.

Як повідомляв Житомир.info, на вул. Євгена Рихліка, 11-а під Житомиром розбудовується житловий комплекс «Домашній». Також на околиці Житомира збиралися нарешті добудувати багатоповерхівку ТОВ «Олвіта-Буд».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будівництво багатоповерхівка 
Матеріали по темі