Події

У райцентрі Житомирської області маршрутка з людьми наїхала на людину

14 December 2017, 16:43

Близько 18 години 13 грудня у селищі Романів Житомирської області на чоловіка з велосипедом наїхала маршрутка.

Про це 14 грудня повідомив сайт Твій Романів.

Надану читачами інформацію сайту підтвердили в місцевому відділенні поліції.

«Попередньо встановлено, що 13 грудня близько 17.55 у смт Романів по вулиці Небесної сотні водій 1980 року народження, уродженець та житель села Паволочка, керуючи мікроавтобусом Volkswagen, що належить приватному підприємству, рухаючись за маршрутом Житомир-Колодяжне з пасажирами в салоні, здійснив наїзд на громадянина 1960 року народження, уродженця та жителя смт Романів, який знаходився праворуч від автодороги по ходу руху мікроавтобуса. Внаслідок ДТП автомобіль та велосипед, який знаходився поряд з постраждалим, зазнали механічних пошкоджень. Пасажири марштурного транспортного засобу тілесних ушкоджень не отримали та до лікувальних закладів не звертались. Проводиться опитування водія та пасажирів мікроавтобуса», - цитує видання правоохоронців.

За даними поліції, тіло загиблого чоловіка направлене до Романівського патологоанатомічного відділення ЦРЛ для проведення розтину. Попередня кваліфікація події ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

У відділі комунікацій ГУНП в Житомирській області Житомир.info зазначили, що визначати, чи чоловік їхав на велосипеді, чи вів його в руках, буде досудове слідство.

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня в Овручі Житомирської області під колесами Daewoo Lanos загинула 51-річна велосипедистка.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП ДТП Романів маршрутка 
Матеріали по темі