Суспільство

На житомирському підприємстві «Кромберг енд Шуберт» відзначили кращих працівників

15 December 2017, 15:18

Наприкінці 2017 року на підприємстві «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі відзначили кращих працівників. Керівництво заводу підбило підсумки року, що минає і, за словами технічного директора підприємства Славоміра Качмарека, 2017-й став для житомирського заводу надзвичайно продуктивним роком. Це дозволяє будувати ще більш амбітні плани на майбутнє. Керівництво підприємства, нагороджувало не тих працівників, які напрацювали найбільше годин, а тих, хто проявляв ініціативу та лояльність компанії. Саме такі люди на думку Славоміра Качмарека і є рушійною силою розвитку виробництва в Житомирі.

«Житомиряни проявили себе дуже добре. Вони показали дійсно європейські стандарти в європейських країнах, а також на інших континентах. Хочу сказати, що після року та двох років праці надають кваліфіковану допомогу в Польщі, в Македонії, в Німеччині. І мені особисто дуже приємно і мене тішить: це допомога в Мексиці», - каже технічний директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек.

«Ми перейшли той рівень, коли наш завод перестали сприймати як новачка. В нас вірять, в нас бачать великі перспективи. І у нас з’явились +800 працівників. Ми зробили досить багато як для працівників, так і спрямували нашу активність на співпрацю з містом, для того, щоб зробити щось корисне для наших мешканців, зробити щось корисне для житомирян», - розповідає керівник відділу управління персоналом Максим Козирєв.

На підприємстві вже будують плани на новий 2018 рік. За словами Славоміра Качмарека, вже в наступному році житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» може отримати серйозне замовлення.

«Я надзвичайно задоволений 2017 роком. Результат навіть кращий, аніж ми планували Це великий плюс, через цей плюс ми маємо дуже серйозні плани на рік 2018. 2018 рік - це старт нового проекту, де працевлаштованими будуть понад 400 людей. А також номінація на новий проект, який буде реалізовуватись тут на заводі Кромберг енд Шуберт тут в Житомирі. Це великий плюс і велике майбутнє для міста, для інфраструктури міста і для всіх наших колег, які тут працюють», - переконаний технічний директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек.

На підприємстві поки не розголошують, який саме проект, можливо, буде реалізовано в Житомирі, однак кажуть: якщо керівництво обере для реалізації саме житомирський завод, то це дасть можливість створити ще понад 1000 робочих місць.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній Кромберг 
Матеріали по темі