Політика

У Малині намагалися зірвати освячення Поклонного Хреста

16 December 2017, 18:44

У Малині група провокаторів вчинила спробу перешкодити освяченню Поклонного Хреста, який за ініціативою лідера Всеукраїнського об’єднання «Дістало!», екс-нардепа Віталія Журавського встановили при в’їзді місто. Святиня постала замість оберега, який багато років тому був встановлений за сприяння політика, однак під плином часу почав руйнуватися.

«Провокатори прибули синхронно на декількох автівках, діяли злагоджено та організовано. Безбожників, частина з яких була в балаклавах, не зупинило навіть те, що в момент їхньої «навали» віряни саме молилися за мир, взаєморозуміння, відновлення територіальної цілісності та здоров’я воїнів АТО, а Митрополит Овруцький і Коростенський Віссаріон готувався здійснити чин освяти святині. Усі свої дії провокатори фіксували на відео ймовірно для того, аби пізніше відзвітувати перед замовниками», - наголошують представники ГО «Дістало!».

За словами Віталія Журавського, тільки завдяки професіональним діям поліції вдалося уникнути загострення конфлікту та побиття вірян, які прибули на освячення Поклонного Хреста. Політик запевнив, що попри шалений супротив влади, ГО «Дістало!» не припинить війни проти вирубки лісів.

«Те, що сталося в Малині – це, по-перше, плювок в обличчя місцевій громаді, яка очікувала на освячення оновленого Поклонного хреста. По-друге, подібні провокації чудово ілюструють агонію влади, яка готова на все заради того, аби тільки врятувати свій хижацький бізнес. Подібні «маскі-шоу» доводять, що ми перебуваємо на правильному шляху», - наголосив громадський діяч.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Дістало!»


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Журавський Дістало 
Матеріали по темі