Події

За тиждень поліцейські Житомирської області розкрили два «родинних» вбивства та розшукали чотирьох дітей

18 December 2017, 12:25

Минулого тижня правоохоронці Житомирської області повернули додому 4 підлітків, в тому числі й 15-річну киянку та розкрили два «родинних» вбивства.

Про це 18 грудня на своїй сторінці у Facebook написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Минулий тиждень позначився резонансним затриманням співробітниками кримінальної поліції Центрального апарату Нацполіції, ГУНП в Житомирській області, спецпідрозділу КОРД, СБУ у м. Запоріжжі організованої банди зухвалих розбійників. Нині судом дев’ятьох затриманих взято під варту без права внесення застави. Триває досудове розслідування. Напередодні вихідних на Житомирщині поліцейські оперативно розкрили два вбивства. Обидва на побутовому ґрунті і через надмірне вживання алкоголю. У Ємільчинському районі 31-річний чоловік до смерті забив свого 48-річного дядька. А в Лугинському – фатальною виявилася сварка між рідними братами. У розпалі конфлікту молодший за віком чоловік ножем спричинив смертельне поранення старшому. По обом фактам підозрювані затримані, розпочаті відповідні досудові розслідування», - пише Вячеслав Печененко.

За словами головного поліцейського Житомирської області, минулих вихідних працівники ювенальної превенції розшукали чотирьох підлітків, про яких рідні заявили як про безвісно зниклих. Серед них і 15-річна киянка. Дівчина пішла з дому ще 8 грудня. У суботу її виявили на Житомирщині попільнянські поліцейські і передали столичним колегам.

«Відсьогодні синоптики попереджають про суттєве ускладнення погодних умов. А відтак поліція закликає всіх учасників дорожнього руху не ігнорувати заходи безпеки. Упродовж минулого тижня на автошляхах області зареєстровано 30 дорожньо-транспортних пригод, з них 11 – з потерпілими, де 3 людей загинуло та 12 отримали травми», - наголосив начальник ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, служба автомобільних доріг у Житомирській області пояснила, чому 18 грудня закрили в’їзд до Києва для вантажівок та фур.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: печененко діти розшук вбивство  
Матеріали по темі