Місто

Семінар з теплообладнання від торгово-монтажної компанії «Втеплі»

22 December 2017, 09:15

15.12.2017 р.у Житомирі, на базі готельно-ресторанного комплексу «Королівська бочка», пройшов Семінар з теплообладнання. Організатором виступила торгово-монтажна компанія «ВТЕПЛІ», яка є офіційним імпортером і дистриб'ютором опалювальної техніки відомих європейських виробників.


ТОВ «ВТЕПЛІ» - офіційний імпортер і дистриб'ютор якісної опалювальної техніки відомих європейських виробників. На сьогоднішній день компанія стрімко і успішно розвивається, крокуючи в ногу з часом та використовуючи лише сучасні технології кліматичної техніки і водогрійного обладнання.



Весь представлений асортимент обладнання формується, виходячи з критеріїв надійності, наявності передових технологій, зручності використання споживачем і відповідає світовим і вітчизняним стандартам, що підтверджується сертифікатами якості.



Генеральним партнером виступив всесвітньо відомий бренд BOSCH.



Компанія «BoschThermotechnik» відповідає за бізнес-сферу «Термотехніка» у групі компаній Bosch та спільно зі своїми міжнародними дочірніми компаніями належить до провідних європейських виробників ресурсозберігаючої техніки опалення та гарячого водопостачання.



Компанія має у своєму розпорядженні сильні міжнародні та регіональні торговельні марки та пропонує диференційований спектр продуктів, що виробляється на 20 заводах у десяти країнах Європи та у Північній Америці.

Опалювальне обладнання від «BoschThermotechnik» має найкраще рішення для приємного домашнього затишку.


Офіційними партнерами - MEIBES і OTP bank.

Компанія «MEIBES» заснована в 1961 році в Ганновері (Німеччина) та пройшла шлях від сімейної майстерні до промислового підприємства, і стала світовим ім'ям.




Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості.



На сьогодні – АТ «ОТП Банк» є ядром фінансової групи, до складу якої входять компанії групи ОТП в Україні: компанія з управління активами ТОВ «ОТП Капітал» та лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг». Всі перелічені компанії проводять успішну діяльність, посідаючи провідні позиції у своїх сегментах.

Компанію BOSCH представляли директор з продажу BOSCH Термотехніка Дмитро Рухадзе і регіональний менеджер відділу термотехнікі команії BOSCH Євгеній Супрун. Вони надали вичерпну інформацію щодо новинок - були представлені 2 лінійки теплових насосів за типом повітря - вода, нова лінійка автоматики і кілька моделей конденсаційних котлів. Так само аудиторія дізналася про умови участі в програмі для партнерів BOSCH plus.

Від компанії MEIBES в якості спікера виступав комерційний директор компании Meibes - Олександр Нацик. Його виступ був так само присвячений системам швидкого монтажу, обвязці котелень та інноваційнім технологіям компанії MEIBES.

OTP bank представляли начальник відділу організації роздрібних продаж у регіоні Сотніченко Сергій та керуючий відделеням Лонський Сергій. Вони підготували інформацію про досить актуальному і цікавий продукт їх банку - кредитною програмою на тепло «IQ energy».




Загалом аудиторія була дуже жвава та охоче взаємодіяла із лекторами. Найактивніші гості отримали сертифікати із знижкою на придбання продукції в компанії «ВТЕПЛІ».




Після офіційної частини події гості мали змогу відвідати аквапарк, скористатися послугами СПА та пограти в більярд. Вечір завершився за вечерею «без краваток». Гості активно обговорювали отримані знання, ділилися емоціями щодо активного відпочинку в колі колег та висловлювали щирі побажання всім, хто приймав участь в організації семінару.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній утеплення 
Матеріали по темі