Місто

У житомирському РУ ПриватБанку розповіли про досягнення та виклики 2017 року

22 December 2017, 10:17

2017 рік став роком можливостей та справжнього відновлення кредитування бізнесу та фізичних осіб – про це під час прес-конференції 21 грудня розповіли у Житомирському регіональному управлінні ПриватБанку. За словами директора управління, ще до націоналізації банк поставив перед собою доволі амбітну задачу: зробити усі банківські послуги та продукти максимально доступними для усіх українців.

«Можливість кредитування виникла тому що ми як державний банк все-таки, дотримуючись своєї стратегії надати простий доступ до банківських продуктів усім жителям країни, віримо в цей продукт на сьогодні, маємо технологічні рішення, які дозволяють швидко, зручно, з максимальною економією для клієнта надати цей продукт і ним скористатись. Стосовно технологічності, стосовно операцій «в один клік», то це дійсно вимога часу. Якщо банки не зможуть перебудуватись, та й взагалі інші компанії, які не перелаштуються на один клік, на зчитування QR-коду, або на якісь речі, які дають можливості миттєвої реакції, буде важко конкурувати, це правда», - каже директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля.

Велику увагу ПриватБанк приділяє співпраці із малим та середнім бізнесом. І націоналізація банку лише допомагає у цьому, переконані банкіри.

«З набуттям статусу державного банку руки розв'язалися значно. Після цього ми змогли почати свою співпрацю з місцевими програмами компенсації для наших підприємців. На сьогоднішній день, якщо ми говоримо про всю Україну, то діє 29 таких програм. Безпосередньо в Житомирській області діє програма з управлінням економіки облради, згідно з якою підприємці отримують на рівні облікової ставки Національного банку відшкодування відсотків по кредиту. Таким чином ми отримуємо здешевлення кредиту та розвиток в подальшому бізнесу. Кредити стали для підприємців значно доступнішими. Ми відчули ці зміни в 2017 році. 700 проектних кредитів за програмою КУБ прокредитовано. На досить значну суму 70 мільйонів гривень», - розповідає керівник напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів Роман Грицюта.

Окрім активної роботи із малим та середнім бізнесом ПриватБанк також відновив програму з іпотечного кредитування. Починаючи з літа 2017 банк пропонує два напрями кредитування: житло на первинному та вторинному ринках. Влітку цього року в ПриватБанку також стартувала програма «Авто у розстрочку», яка дозволяє клієнтам придбати як нове авто у салоні, так і вживане на популярних інтернет майданчиках. Для того, щоб отримати кредит на купівлю автівки в розстрочку необхідно усього 2 хвилини із моменту звернення.

«2017 рік приніс нам ряд змін, ряд реформацій. Ми переглянули підходи до лояльності до клієнта і зрозуміли, що саме ми робили не так і на чому потрібно акцентувати увагу, щоб зробити цей продукт ще простішим. Ми відмінили будь-які обмеження в плані права власності, наприклад, продажу по дорученню від імені власника, забрали будь-які комісійні винагородження, що також було важливо для клієнта. Можливо, інші банки, інші фінансові структури пропонують кращі умови по відсотковим ставкам, але є якесь певне комісійне винагородження, яке перекриває загальну дохідність більше ніж пропонуємо ми. Ми працюємо чесно та відкрито. Ми маємо голу відкриту процентну ставку 18% на нові, і б/у 23,9», - керівник напрямку споживче кредитування Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук.

Керівництво Житомирського регіонального управління ПриватБанку переконане: 2017 рік дозволив із більшою впевненістю дивитись у майбутнє.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній банк ПриватБанк 
Матеріали по темі