Політика

Роздвоєння нардепа Павленка: він виступає на сесії Житомирської облради і «присутній» у парламенті

21 December 2017, 13:29

Народний депутат Юрій Павленко (фракція Опозиційний блок), який 21 грудня виступив на сесії Житомирської обласної ради і заявив, що через роботу сесії він прогулює роботу в Парламенті, зареєструвався на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради України.

Про це свідчать дані електронної реєстрації у Верховній Раді України.

Станом на 10.05 годину 21 грудня нардеп Павленко Юрій Олексійович зареєстрований на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради України:


Нагадаємо, 21 грудня проходить чотирнадцята, «бюджетна» сесія Житомирської обласної ради, в роботі якої взяв участь Юрій Павленко. На знімках фотокореспондента Житомир.info, зроблених близько 10 години, народний депутат Павленко роздивляється експонати виставки в холі обласної ради.

За даними офіційного веб-порталу Верховної Ради України, на ранковому пленарному засіданні Ради під головуванням Андрія Парубія депутати включили до порядку денного сесії ряд законопроектів, відкликали законопроект про антикорупційні суди №6011 та прийняли Закон «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу».

Станом на 10:55 Павленко не голосував про включення до порядку денного проекту закону про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік». Об 11:58 він вже віддав свій голос за проект закону про внесення змін до ЗУ «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», хоча ще об 11.00 завершував свій виступ на сесії обласної ради у Житомирі, за 120 км від Києва.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської облради 21 грудня Юрій Павленко заявив, що протягом року Верховна Рада не ухвалила жодного рішення, яке б наблизило людей до миру та припинення війни на сході України, натомість ухвалені реформи, які тільки погіршили життя людей.

Юрій Павленко на сесії Житомирської облради 21 грудня:




Після виступу нардеп Юрій Павленко вийшов з сесійної зали разом з головою фракції ОпоблокуАнатолієм Мелашенком



Скрін поіменного голосування про включення до порядку денного проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" (№7410), 21.12.2017, 10:55



Скрін поіменного голосування про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу (№5722) - за основу та в цілому, 21.12.2017, 11:58
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія Житомирської облради народний депутат Павленко 
Матеріали по темі