Суспільство

​Солодкий спонсор резиденції святого Миколая – «Житомирські ласощі»: своє, рідне, смачне

28 December 2017, 10:36

Вже котрий день у Житомирі працює Різдвяний ярмарок, де можна прогулятися, сфотографуватися біля ялинки, накупити новорічних сувенірів для всієї родини, випити гарячого глінтвейну та з’їсти ароматних ковбасок. Ще більше веселих локацій для дітей, головною з яких, без перебільшення, є резиденція святого Миколая.

У яскраво прикрашеному білому будиночку живе справжня казка. Тут дітлахи чи не вперше у своєму житті бачать живого Миколая, якому можна розповісти віршик і отримати смачну цукерку. Солодких призів у кошику в Миколая так багато, що здається, що він не спорожніє ніколи.

А все завдяки спонсору будиночка Миколая – ЗАТ «Житомирські ласощі», яке безперебійно постачає солодкі призи в резиденцію найулюбленішого новорічного героя. Скільки б не йшли до будиночка дівчатка й хлопчики, добрий дідусь завжди має чим їх почастувати.

Цукерки «Пірат Джо» - новинка «Житомирських ласощів». Це глазуровані кондитерською глазур'ю цукерки з насиченим смаком какао. Основа цукерок складається з ніжних, тонких та хрустких вафельних листів, перешарованих начинкою.

Цукерка має яскравий вигляд і дуже подобається малюкам. «Пірат Джо» від Житомирських ласощів – це маленьке новорічне свято для кожної дитини!

Будиночок Миколая працює в будні дні з 17 до 20 години, у вихідні та святкові дні – з 12 до 20 години.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирські ласощі резиденція Миколая Різдвяний ярмарок 
Матеріали по темі