Місто

За скільки і для чого влада планує здавати в оренду приміщення в навчальних закладах Житомира

28 December 2017, 13:46

Одна година оренди приміщення у школах та дитсадках Житомира коштує від 15 грн до 82 грн (без ПДВ), а ДЮСШ з футболу може орендувати зал за 1 гривню на рік.

Така інформація міститься в додатку до проекту рішення виконкому про оренду комунального майна, який 27 грудня був опублікований на сайті міської ради.

Влада планує надати дозвіл на укладання договорів оренди з відповідною орендною платою за 1 годину без ПДВ за базовий місяць розрахунку, терміном на 2 роки 11 місяців:

1. Фізичній особі - підприємцю Мельниковій Т.А. нежитлових приміщень дошкільного навчального закладу № 71 площею 12,21 кв.м за адресою вул. О. Клосовського, 8 для проведення занять з англійської мови та образотворчого мистецтва з орендною платою 36 грн. 54 коп.

2. Дитячо-юнацькій спортивній школі з футболу «Полісся»Житомирської міської ради нежитлових приміщень загальноосвітньої школи № 33 площею 504 кв.м за адресою вул. Велика Бердичівська, 52, Житомирського міського колегіуму площею 516 кв.м за адресою вул. Івана Мазепи, 18 для організації тренувально-навчального процесу для дітей з погодинною орендною платою у розмірі 1 гривні на рік без ПДВ відповідно.

3. Громадській організації «Федерація Айкідо Житомирської області» нежитлових приміщень дошкільного навчального закладу № 43 площею 52,8 кв.м за адресою вул. Добровольчих батальйонів, 12-а для проведення спортивних занять з орендною платою 15 грн.

4. Громадській організації «Союз польської шляхти на Житомирщині» нежитлових приміщень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 ім. В.Г. Короленка площею 53 кв.м за адресою майдан Короленка, 7 для проведення занять з польської мови з орендною платою 25 грн.

5. Фізичній особі – підприємцю Сидоренко О.А. нежитлових приміщень Житомирського дошкільного навчального закладу № 61 площею 52,8 кв.м за адресою вул. Гоголівська, 67 з орендною платою 17 грн. 30 коп., загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 площею 53,7 кв.м за адресою вул. Лесі Українки, 71 з орендною платою 19 грн. 60 коп. відповідно для проведення занять з англійської мови.

6. Громадській організації «Асоціація спортивного танцю України» нежитлових приміщень Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С. Ковальчука площею 137 кв.м за адресою бульвар Старий, 4 для проведення занять з хореографії з орендною платою 82 грн.

Крім того, за 1 гривню на рік міська влада планує здати в оренду

на один рік:

Житомирському обласному «Благодійний фонд «Милосердя» нежитлових приміщень площею 56 кв.м за адресою вул. Вітрука, 42/7 для розміщення фонду;

Благодійному фонду «Людяність» нежитлових приміщень площею 53,4 кв.м за адресою вул. Перемоги, 51 для розміщення фонду та пункту видачі гуманітарної допомоги.

на 2 роки 11 місяців:

релігійній організації «Релігійна Громада (Парафія) Святого Апостола Андрія Київсько-Житомирської Дієцезії Римсько-Католицької Церкви м. Житомир» нежитлових приміщень площею 109,8 кв.мза адресою вул. Селецька, 21для розміщення релігійної організації;

Центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів Житомирської міської ради нежитлових приміщень комунальної установи «Центральна дитяча міська лікарня» площею 261,9 кв.м за адресою вул. Святослава Ріхтера, 23 для розміщення центру реабілітації дітей-інвалідів.

Як повідомляв Житомир.info, в наступному році у Житомирі збільшиться мінімальна вартість місячної оренди 1 кв.м загальної площі нерухомості (крім об’єктів державної та комунальної власності).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком оренда майно  
Матеріали по темі