Місто

У Житомирі 46 педагогів та 5 учнів отримали грошові премії від міського голови

28 December 2017, 16:34

У Житомирській міськраді відзначили педагогічних працівників та учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів міста. Грошові премії від мера у розмірі 2500 грн, 1500 грн, 500 та 400 грн отримали 46 педагогів. Грошова винагорода дісталась і п’ятьом обдарованим учням, кожен з яких отримав по 250 грн.

«Сьогодні ми вітаємо творчих талановитих педагогічних працівників переможців та лауреатів міського туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Вчителів, які підготували переможців турнірів, юних науковців, педагогічних працівників, які зайняли друге місце у загальнокомандному заліку в рамках ХIV обласних спортивних ігор серед працівників освіти у 2017 році. Також, учнів шкіл, вихованців міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, переможців обласного турніру, учасників Всеукраїнського турніру юних математиків», - зачитує методист науково-методичного центру управління освіти Житомирської міської ради.

Як учні, так і вчителі тішаться такими подарунками й кажуть: подібні заохочення стимулюють ще краще вчитися та навчати.

«Це вже далеко не перша моя грошова відзнака і хочу сказати, що найважливіше не те, що дають цю грошову відзнаку, а і заохочують. Те, що у нашому Житомирі заохочують все-таки дітей брати участь у олімпіадах, перемагати, розвиватися і йти далі. Дуже приємно, що перед новорічними святами нам дали такі, хоч невеличкі, але приємні нагороди», - ділиться учениця Житомирського ліцею №25 Ярослава Черниш.

«Це перша моя така винагорода за роботу. Я дуже вдячна. Щодо дітей, то кожного року у мене є переможці як міських, так і обласних олімпіад. Діти німецьку мову вчать із задоволенням, і все-таки сподіваюсь, що це натхнення дітей і моє натхнення, з яким я відношусь до свого предмету передасться дітям. Сподіваюсь на кращі успіхи у майбутньому», - говорить вчитель німецької мови Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 Лілія Черній.

Привітав переможців і заступник міського голови Матвій Хренов.

«Дуже символічно, що саме напередодні Нового року ми відзначаємо ваші успіхи. Глибоко переконаний, що і в учнів, і у викладачів найбільші звершення іще попереду. У нас усіх разом іще дуже багато роботи, потрібно розбудовувати державу, тому давайте усі разом завдяки вашим успіхам зробимо нашу державу успішною. Усім нам здоров’я і у першу чергу миру», - зауважив присутніх заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хренов вчитель міськрада  
Матеріали по темі