Політика

Звіт депутата Житомирської обласної ради Іллі Смичка за 2017 рік

29 December 2017, 13:09

Моя діяльність як депутата обласної ради спрямована на підтримку ініціатив місцевої громади, органів місцевого самоврядування та вирішення питань, з якими звертаються виборці Любарського та Бердичівського округу, інтереси яких я представляю в Житомирській обласній раді.

За звітний період був присутній та результативно працював на всіх пленарних засіданнях Житомирської обласної ради та постійних комісіях з питань бюджету і комунальної власності. Додатково беру активну участь у роботі засідань інших постійних комісій.

Однією з найважливіших ділянок роботи для мене є зустрічі з виборцями в усіх населених пунктах виборчого округу, а також на всій території області, незалежно від офіційних днів і годин прийомів готовий прийти на допомогу і підтримати кожного. Керуючись цим принципом, протягом 2017 року, відповідно до заяв та звернень громадян, мною з депутатського фонду надано матеріальну допомогу на лікування, операції, побутові потреби та потерпілим від стихійного лиха в м. Бердичів отримали: Андрієць Л.А., Василюк О.П., Велесик Г.В., Дмитренко В, Заремба В.А., Кленберг О.І., Ковальчук І., Корнєєва О.П., Мартинович О., Міщук А.М., Пасічник М., Прокопчук А, Рудас В.І., Самонова О.І., Соломонюк Д., Сусол Т.А., Ткачук-Чертенко Н, Фурсова О.Ю. на загальну суму близько 70 тисяч гривень.

Протягом року мною підготовлено та направлено на розгляд обласної ради 7 депутатських звернень, а також подано 3 проекти рішень про звернення депутатів обласної ради у вищі органи влади щодо підняття розміру пенсій, про скасування ввізного мита на імпортне обладнання та щодо підтримки фінансування Програми розвитку АПК. Саме тому, як депутат Житомирської облради від Радикальної партії Олега Ляшка та співавтор проекту рішення щодо підтримки тваринництва в області, був запрошений та брав участь у виставці Агро - 2017.

Знаючи, що комунальні заклади потребують підтримки, регулярно їх відвідую, вивчаю проблеми та, по можливості, допомагаю, за моїми поданнями за звітний період були виділені кошти на виконання депутатських повноважень з обласного бюджету, а саме:

у місті Бердичеві придбані комп’ютери для спеціалізованої ЗОШ №8, закуплені вхідні двері для Бердичівського міського ліцею №15 (25 тис. грн), виготовлені і встановлені дитячі ігрові та спортивні майданчики по вулицях Лілі Карастоянової, Героїв України, Молодогвардійській, Котляревського, Чкалова та пл. Соборна (загальною сумою на 239,803 грн), придбані дерев’яні паркани для МК ВЖЕРЕП №7 (20 100 грн), виділені кошти в сумі 150 тис. грн для центру позашкільної освіти ім. Олександра Разумкова;

у Любарському районі закуплені паливно-мастильні матеріали, спортивний інвентар та форма для Любарської ДЮСШ (22,192 грн), спортивно-розважальний майданчик для с. Новий Любар (65 тис. грн.);

Радомишльський район: в с. Вишевичі встановлено дитячий майданчик в дитячому садку (25 тис. грн.);

Лугинський район: для Будинку культури та бібліотеки в с. Кремне закуплена техніка – комп’ютерна та акустична система (18 тис. грн.);

Черняхівський район: придбані меблі, посуд та канцтовари для ДНЗ «Сонечко» в с. Жадьки ( 23,182 грн);

Житомирський район: виділені кошти на придбання комп’ютерного класу, учнівських парт, дошок для Оліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів (65,538 грн);

виділені кошти для пересадки нирки Максиму Вальчуку у сумі 250 тис. грн.;

також була закуплена комп’ютерна техніка для КУ «Житомирський перинатальний центр» (10 тис. грн.).

Освіта, особливо у сільській місцевості, потребує негайного реформування та усілякої підтримки. Саме це і є одним із ключових моїх завдань. Усі ми знаємо, як і чим забезпечені школи невеличких райцентрів та сільські школи. Розуміючи цю проблему, завжди намагаюся відвідувати та підтримувати такі навчальні заклади. Протягом звітного періоду надавав допомогу Новолюбарській, Гринівецькій та Оліївській сільській школі, Любарській 1-ій гімназії, Малобраталівському сільському дитячому садочку та Гришківецькому інтернату для діток з особистими потребами, бо саме такі діти потребують від нас найбільшої уваги та турботи.

Молодь - наше майбутнє! Тому намагаюсь заохочувати та підтримувати її. Так, на Житомирщині пройшов чемпіонат з футболу серед жінок, на якому збірна команда Любарщини, за підтримки Радикальної партії Олега Ляшка, показала гарний результат. Провів екскурсію студентам Бердичівського коледжу економіки та права по Житомирській обласній раді. Маю надію, що, вивчившись, діти працюватимуть на розвиток рідної землі та отримуватимуть достойні зарплати, а не іммігруватимуть за кордон.

Негода у вигляді величезного граду, яка пронеслася наприкінці вересня у м. Бердичів, додала клопотів містянам. Кожен намагався допомогти, як міг, постраждалим, не стала осторонь біди та всіляко допомагала і команда Радикальної партії та мене особисто. Але не лише лихо в нашій області примусило нас згуртуватись, а й у с. Калинівка Вінницької області всю ту трагічну ніч ми допомагали розселяти евакуйованих мешканців, які постраждали внаслідок вибухів на військових складах.

Отримуючи звернення зі скаргами від водіїв, неодноразово звертався до керівництва управління автошляхів у Житомирській області з приводу ремонту дороги Житомир-Бердичів та за мого сприяння було встановлено дорожні знаки в с. Левків, завдяки чому багатовантажним автівкам їхати через село було заборонено. У цьому звіті, звичайно ж, не можна охопити весь спектр тих питань, над якими доводилося працювати у минулому році.

На завершення звертаюся до Вас, земляки, працівники закладів та підприємств, громадські активісти, працівники засобів масової інформації, усі, хто прагне змін та готовий працювати задля України, - я відкритий до співпраці та завжди готовий до прямого діалогу з кожним!

У свою чергу, хочу подякувати всім виборцям, які підтримують мене. Саме це надихає працювати, боротися та йти далі.

З повагою, депутат Житомирської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Смичок Ілля Анатолійович

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама  
Матеріали по темі