Місто

Житомирський картонний комбінат влаштував новорічне свято для жителів мікрорайону «Паперова фабрика»

31 December 2017, 11:08

Напередодні Нового року Житомирський картонний комбінат влаштував новорічне свято для мешканців мікрорайону «Паперова фабрика». Діти та дорослі мали змогу подивитись святкову шоу-програму, взяти участь у конкурсах та отримати подарунки.

«Це новорічне свято для дітей нашого району. Тому що ми тут не тільки працюємо, але й живемо усі разом. Ми організували це свято разом із громадою. Прийшло багато діток, вони всі розважаються. Це класно і дуже приємно бачити усмішки на їх обличчях перед таким чудовим святом», - каже HR-директор Житомирського картонного комбінату Тетяна Міненко.

За словами місцевих жителів, подібні свята проходять чи не вперше і саме цього не вистачає їх мікрорайону.

«Якщо чесно, то на моїй пам'яті це вперше так організували. У мене особисто дітей немає, але ми прийшли з подругою. Цікаво, я думаю, що такого не вистачає молодшому поколінню саме тут на цьому районі. Ось, батькам доводиться їхати на ялинку», - переконана місцева жителька Наталія.

«Побільше таких заходів. Діткам було б веселіше гратись разом. Були би дружні», - вважає місцева жителька Марина.

Представники картонного комбінату переконують: збираються не лише влаштовувати подібні родинні свята, але й співпрацювати із дошкільними закладами мікрорайону.

«Ми запланували в 2018 році стратегію колективної соціальної відповідальності. І один з перших наших проектів якраз пов’язаний з цими чудовими ялинками. У нас зараз тривають перемовини з дитячим садочком, який знаходиться тут поруч. Ми відправили діткам заготовки для ялинок. І вони зробили подарунки для депутатів міської ради», - розповідає HR-директор Житомирського картонного комбінату Тетяна Міненко.

Представники ЖКК також привітали житомирян із прийдешніми святами.

«Ми хочемо від імені Житомирського картонного комбінату та нашої громади привітати усіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Побажати перш за все здоров’я, щастя любові, багатства, удачі. І прислухайтеся один до одного, тому що разом ми можемо змінити світ», - бажає Тетяна Міненко.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат новий рік 
Матеріали по темі