Події

​За вихідні у Житомирській області сталися кілька ДТП, у яких загинули 2 людей та постраждали діти

2 January 2018, 12:20

На свята у Житомирській області не було грубих порушень. Загальна кількість зареєстрованих подій за минулі святкові вихідні дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області 2 січня.

«За вихідні дні, з 30 грудня 2017 року по 1 січня 2018, до Єдиного обліку працівниками територіальних органів Національної поліції Житомирщини зареєстровано близько 1700 повідомлень, близько 150 з них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них 2 грабежі, незаконне заволодіння транспортним засобом, 40 крадіжок, 8 хуліганств та інші. Поліція встановила 13 осіб, причетних до вказаних подій», – йдеться у повідомленні.

За повідомленням працівників Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини, грубих порушень публічного порядку під час новорічного святкування та вихідних днів не зареєстровано.

Проте, у поліції повідомляють про низку дорожньо-транспортних пригод із потерпілими. Зокрема, 30 грудня під Бердичевом легковик врізався у відбійник – 1 людина загинула, 2 травмовано.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 грудня на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський за участі автомобіля «Форд Фокус», в якому їхали вінничани. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Форд Фокус», 62-річний житель м. Вінниці, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснював обгін, при цьому не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу і, не впоравшись з кермуванням, скоїв зіткнення з відбійником та з’їхав у кювет. Від отриманих унаслідок ДТП тілесних ушкоджень на місці загинула 61-річна пасажирка авто. Водій і ще одна пасажирка, 7-річна дитина, отримали травми», – інформують в ГУНП.

31 грудня у ДТП на трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі травмувалися 6 людей, в тому числі 7-річна дитина.

«За попередніми відомостями, близько 2.45 год. 31 грудня на 117 км автодороги Київ – Чоп, неподалік с. Кмитова, водій автомобіля «Nissan», 49-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з автомобілем «КІА» під керуванням 38-річного жителя столиці, який рухався у попутному напрямку. Після того обидва автомобілі з’їхали у кювет. Унаслідок ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали четверо пасажирів авто «Nissan» - троє із них житомиряни, четверта – 22-річна жителька Луганщини. Тілесні ушкодження отримали також пасажири автомобіля «КІА» - 7-річний хлопчик та 31-річна жінка, жителі м. Києва», – повідомляють у прес-службі поліції.

У той же день о 17 годині у Лугинах водій ВАЗівки в’їхав у дерево і загинув на місці пригоди.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ 2105, 24-річний житель с. Літок Лугинського району, рухаючись у райцентрі в напрямку с. Глухової, не впорався з керуванням і в’їхав у дерево. Унаслідок зіткнення керманич отримав тілесні ушкодження, що виявилися несумісними з життям. Чоловік загинув на місці пригоди», – інформують у поліції.

Нагадаємо, у новорічну ніч в Житомирі не було повідомлень про ДТП, грабежі та розбої, але загубилися двоє жінок.

Як повідомляв Житомир.info, 30 грудня у Хорошівському районі Житомирської області BMW злетів у кювет та врізався в дерево, пасажира автівки вирізали рятувальники.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція ГУНП 
Матеріали по темі