Події

​Патрульні по «гарячих» слідах затримали жінку та двох її напарників, які вночі пограбували чоловіка на вокзалі у Житомирі

3 January 2018, 16:41

Житомирські патрульні «по гарячих слідах» затримали жінку та двох її напарників, які вночі 3 січня пограбували людину на залізничному вокзалі. У чоловіка відібрали мобільний телефон, два браслети та парфуми.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці інформує патрульна поліція Житомирської області.

«3 січня близько 10-ї години ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що о 2-й годині ночі невідомі особи у приміщенні залізничного вокзалу накинулись на заявника та відібрали у нього мобільний телефон, золотий та срібний браслет, зарядний пристрій та парфуми. Патрульні поліцейські отримали від чоловіка детальний опис нападників, а саме 2-х чоловіків та жінки», – зазначають патрульні.

Заявник також повідомив патрульним, що зловмисники можуть і досі перебувати на залізничному вокзалі.
«Під час відпрацювання виклику, патрульні поліцейські виявили особу, котра була схожою за описом. Заявник впізнав нападницю. Як наслідок, патрульні доставили заявника та правопорушницю до міського відділу поліції для написання заяви, обставини події встановлюватимуть слідчі», – інформують у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 червня 2017 року патрульні по «гарячих» слідах виявили викрадений мікроавтобус Toyota.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція пограбування 
Матеріали по темі