Події

Хлопець кілька годин розсікав на батьківській Toyota по Житомиру: автомобіль шукали 7 екіпажів

25 June 2017, 17:25

 У Житомирі патрульні по «гарячих» слідах виявили викрадений мікроавтобус Toyota.

Про це 25 червня повідомила патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у Фейсбук.

«24 червня, близько 23 години, в селі Волиця Житомирського району невідома особа заволоділа мікроавтобусом Toyota Hiace червоного кольору», - такий виклик направила опівночі патрульній поліції чергова частина ГУНП у Житомирській області. На території Житомира був введений в дію оперативний план «Перехват». Сім екіпажів патрульної поліції контролювали в'їзд - виїзд в місто», - інформує поліція.

За даними прес-служби, о 2-й годині ночі поліцейські зупинили даний автомобіль по вулиці Покровській. Осіб, які перебували всередині транспортного засобу, поліцейські через гучномовець вивели з автомобіля. На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи.

«На водія патрульні виписали адміністративні матеріали за ч 1 ст 126 КУпАП за керування транспортним засобом без посвідчення водія, а також, виявивши явні ознаки наркотичного сп’яніння, склали постанову за ч 1 ст. 130 КУпАП», - інформує поліція.

Осіб доправили до районного відділку поліції.

Як повідомила прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна на своїй сторінці у Фейсбук, автівку хлопець взяв у батьків без їх відома.

«Хоч батьки і не напишуть заяву на сина, проте у разі позитивного висновку лікаря-нарколога молодику загрожує сплата штрафу в розмірі 10200 гривень», - написала прес-офіцер.

Як повідомляв Житомир.info, днями поліція затримала двох чоловіків, які півроку обкрадали квартири в містах Житомирської області.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі