Події

​До реанімації потрапила 19-річна житомирянка, яку до безпам’ятства побили в районі Вільський Шлях

4 January 2018, 14:09

У ніч на 4 січня в Житомирі жорстоко побили студентку Житомирського державного університету імені І. Франка, дівчина в реанімації.

Про це 4 січня повідомляється на ФБ-сторінці ЖДУ.

«Друзі, вночі жорстоко побили студентку 3 курсу природничого факультету Шилюк Вікторію. Наразі дівчина у тяжкому стані знаходиться в відділенні реанімації обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. На лікування потрібні кошти. Збір коштів проводить лабораторія аналітичної хімії природничого факультету (114 ауд. природничого факультету ЖДУ). Врятуймо життя Вікторії Шилюк», - йдеться в дописі.

Речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко підтвердила Житомир.info, що даний факт зафіксований у поліції, потерпіла – 19-річна житомирянка, яку непритомну госпіталізували в районі Вільський Шлях (колишня Максютова).

«3 січня близько 20.45 до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 19-річної жительки Житомира у непритомному стані. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Житомирського відділу поліції та ГУНП. Зараз тривають заходи зі встановлення всіх обставин інциденту. Подія сталася на околиці міста, в районі Вільський Шлях, коли дівчина поверталася додому. Попередня правова кваліфікація – стаття 187 ККУ (Розбійний напад)», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 1 січня 2018 року на території гаражного кооперативу «Супутник» виявили сторожа з ознаками сильного побиття, а 3 січня житомирські патрульні «по гарячих слідах» затримали жінку та двох її напарників, які пограбували людину на залізничному вокзалі.

Фото студентки ЖДУ Шилюк Вікторії з її сторінки у фейсбук

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття жертва студентка поліція  
Матеріали по темі