Місто

Біля головної ялинки міста патрульні поліцейські кілька годин розважали маленьких житомирян

6 January 2018, 15:13

Біля головної ялинки міста на майдані Корольова 5 січня патрульні поліцейські впродовж кількох годин розважали маленьких житомирян. Діти мали змогу погратись в патрульному автомобілі, «покрякати» спецсигналом, увімкнути маячки та побалакати у гучномовець.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Житомирської області 6 січня.

«Управління патрульної поліції в Житомирській області дякує дітлахам за чудовий день. Сьогодні, з 14 по 18- годину, представники Управління патрульної поліції перебували на майдані С.П. Корольова у компанії маленьких житомирян. Діти з цікавістю сідали до патрульних автомобілів та натискали на всі існуючі кнопки, вітали громадян зі святами та передавали привіти своїм батькам. Діти катались в патрульному автомобілі, одягали бронежилети та розповідали різні історії. Сьогодні, виключно всі дітлахи захотіли стати поліцейськими», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, патрульні поліцейські запрошували маленьких житомирян 5 січня до новорічної ялинки на майдан Корольова, аби погратися.

Як повідомляв Житомир.info, у патрульній поліції пояснили, чому з нового року в назві управління з’явилася «Житомирська область».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція поліція майдан Корольова 
Матеріали по темі