Влада

Голова Житомирської ОДА більше не веде відеоприйоми, проте говоритиме з жителями області телефоном

10 January 2018, 17:30

Навіть і року в Житомирській облдержадміністрації не пропрацював відеоприйом громадян. Проте вже зовсім скоро, запевняють у прес-службі Житомирської ОДА, з’явиться «гаряча лінія» з Ігорем Гундичем.

Чому перестала діяти одна, а незабаром з’явиться інша послуга, Житомир.info 10 січня розповіла керівник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА Ольга Григор'єва.

«Відеоприйом громадян не працює з осені 2017 року, оскільки фірма, яка забезпечувала ці послуги, тепер їх надати не може. Ми шукали альтернативу - як зробити комунікацію і спілкування з головою ОДА максимально простим. Тому вже незабаром діятиме «гаряча лінія» голови ОДА, коли в телефонному режимі можна буде поспілкуватися жителям області з головою», - розповіла Ольга Григор'єва.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядження губернатора Ігоря Гундича «Про запровадження пілотного проекту організації та проведення особистих прийомів громадян у режимі відеоконференц-зв'язку» від 20 грудня 2016 року опублікували на сайті Житомирської ОДА.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич телефон відеоприйом громадяни  
Матеріали по темі