Здоров'я

Сучасні новітні методики лікування варикозу – тільки у медичному центрі «Відновлення»

11 January 2018, 09:46

Розширені вени на ногах, що супроводжуються відчуттям важкості, "свинцевої" налитості, швидкою втомлюваністю ніг - це варикоз.

Хворіє на нього фактично кожна третя особа на планеті. Основна причина - це наша людська, еволюційна «прямоходячість». Жодна інша істота немає подібних проблем.

Крові досить важко підніматись від ніг вгору до серця - адже це суперечить силі земного тяжіння. Для того, щоб її побороти, природа створила в наших венах систему клапанів. Але від стоячої роботи, навантажень, віку - система виходить з ладу, кров застоюється у венах і розтягує їх. Як наслідок – варикозне розширення вен, болі та важкість.

Чи потрібно лікувати цю хворобу? Наскільки вона небезпечна? Сам варикоз не становить загрози, але його ускладнення небезпечне для життя і здоров’я. Кожен чув історію про сусіда, знайомого чи родича, який помер від відірваного тромба.

Чи правдиві ці історії? Так, оскільки в розширених венах потік крові сповільнюється і вона утворює згустки - тромби. Ймовірність цього є у кожного, хто страждає на варикоз.

Чи можуть виникати рани і виразки внаслідок розширених вен? Так. На жаль, близько 30% людей, що не лікують варикоз, з часом стають інвалідами через виникнення ран на ногах.

При зверненні до лікарів пацієнти з варикозом часто чують вердикт лікаря - "оперувати". І в цьому є логіка: якщо проблема виникла внаслідок законів фізики (сила тяжіння і принцип сполучених посудин) - закони хімії (таблетки, медикаменти і фармація) проти неї безсилі.

Але ж операція - це страшно, довго і боляче?... Так, але не зовсім. Щонайменше 15 років ніде у світі варикоз не оперують відкрито, як і погіршення зору чи видалення каміння в жовчному міхурі - існує альтернативна методика термічних абляцій.

У вену роблять ін’єкцію, через котру проводять мікрозонди, що "запаюють" хворі судини зсередини. Це безболісно, швидко і не вибиває із звичного ритму - після процедури можна повертатися на роботу вже протягом години. Найбільший плюс - лікування можна проводити на будь-яких стадіях.

Сьогодні варикоз - це вже не проблема, а питання, яке можна вирішити в Медичному центрі «Відновлення».

Протягом 2017 року в Медичному центрі проведено 129 оперативних втручань методом радіочастотної облітерації (абляції).


Фото ДО


Фото Після

Чекаємо Вас за адресою: м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Телефон +38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60; (098) 662-72-22.

Додаткова інформація на сайті: https://vidnovlennya.center/results/

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я

Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: варикоз Відновлення  
Матеріали по темі