Місто

​ У Житомирі на Різдвіному ярмарку дітей військовослужбовців з Бердичева частували смаколиками, піснями й танцями

13 January 2018, 14:29

Вже третій рік поспіль сім’ї військовослужбовців 26-ї Бердичівської артилерійської бригади разом із дітками приїздять на Різдвяний ярмарок у Житомирі. Цьогоріч, діляться організатори, у програмі свята: колядки, щедрівки, танці з аніматорами, екскурсія ярмарком, фотосесія з льодовими фігурами та частування.

«Приїхали до Житомира, щоб відвідати Різдвяний ярмарок, подивитися льодові скульптури, почастувати цукерок. Також сьогодні пригостимо і дорослих різдвяними смаколиками: ковбаскими, чашечкою глінтвейну. Ми також підготували різдвяний будиночок, який передадуть у 26 частину. А ще передамо гостинці воїнам, їхнім сім’ям, до Бердичева», - розповідає директор компанії «Інформбюро» Ярослав Гапоненко.

Тішиться такою шоу-програмою не лише малеча, а і дорослі. Зокрема й дружини військовослужбовців. Останні зізнаються: ні на хвилину не жалкують, що приїхали на гостину та відвідини ярмаркового Житомира, адже у їхньому місті таких гулянь не вистачає.

«Дуже добре, що таке роблять, діткам цікаво і нам біля них теж цікаво. У нас просто такого немає, у Бердичеві, як є тут», - зізнається Наталія Хіміч.

«Завжди добре, так з дітками виїжджати, організовують такі свята - це добре», - зазначає Євгенія Фарматюк.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня у Житомирі влаштували благодійний ярмарок, щоби зібрати гроші для дітей-сиріт.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок Новий рік благодійність АТОшники 
Матеріали по темі