Події

Суд у Житомирі обрав запобіжний захід заступнику керівника залізничної станції, якого затримали на хабарі

15 January 2018, 11:39

Затриманому у Бердичеві заступнику керівника залізничної станції під час одержання 20 тис. грн неправомірної вигоди обрано запобіжний захід.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратура Житомирської області забезпечує процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою залізничної станції. У п’ятницю, 12 січня 2018 року, зазначеній особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1. ст.14, ч.3 ст.368 КК України. Також цього ж дня, за клопотанням, погодженим із прокуратурою області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічний час із застосуванням електронного засобу контролю. Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області. Злочини такої категорії караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна», - інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня у Бердичеві СБУшники викрили на хабарі двох посадовців, які вимагали від підлеглого 20 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура суд Бердичів хабар  
Матеріали по темі