Місто

​У меню пекарні «Самі Сумеллі» з’явилися капкейки та здобна випічка

16 January 2018, 11:26

Пекарня грузинської та української кухні «Самі Сумеллі» в Житомирі розширює меню. Відтепер у закладі можна поласувати не лише люля-кебабом, хачапурі та традиційними грузинськими солодощами, а і смачними капкейками та іншою здобою.

«Орієнтиром став грузинський напрям. Ми вважаємо, що для Житомира – це буде цікаво, смачно, натурально. Додати до грузинського напряму ми вирішили українську здобу, а нині, частково, кондитерського напряму. Ми використовуємо усі начинки власного приготування. Це і карамель, і шоколад. У всіх виробах ми використовуємо масло. У наших виробах відсутні будь-які розпушувачі. Щодня ми працюємо від замісу до випікання для того, щоб щодня досягати свіжої якості продукції, яку ми пропонуємо нашим споживача», - розповідає власник пекарні «Самі Сумеллі» Андрій Зімакін.

«Самі Сумеллі» офіційно презентували нове кондитерське меню запросивши на дегустацію й гостей. Останні, скуштувавши смаколики, діляться: випічка має не лише гарне оформлення, а й смакує як вдома. Адже і начинки вдосталь, і приготована вона з натуральних продуктів.

«Дуже приємно виходити з пекарні «Самі Сумеллі» з гарним настроєм. Все дуже натуральне, як домашнє. Усі, хто любить домашню та здорову їжу, нехай приходять та розділять зі мною мою думку», - говорить Наталія Волтарніст.

«Мені дуже сподобався сиркейк. Дуже смачний та цікавий крем. Відчуваються натуральні продукти, немає штучних домішок, штучного смаку, запаху і маргарину. Для мене це дуже важливо, тому що у цю кав’ярню ми ходимо разом із дитиною. Малюк наш уподобав їхні й здобу, і особливо хачапурі. Щодо тістечок, то я вагалась варто чи не варто, бо це крем, я не зовсім знала, що це за крем. Тепер я однозначно розумію, який крем, і що він безпечний. Тим паче я була на кухні і бачила як там. У мене це викликає довіру. Наразі я розумію, що це дуже цікаво, важливо і це заклад, якому я можу довіряти», - зізнається Олена Остапчук.

Після частувань гості відвідали серце закладу – кухню. Там на них чекав сюрприз – майстер-клас з виготовлення хачапурі під пильним керівництвом кухаря закладу.

У «Самі Сумеллі» запевняють й надалі дивуватимуть розмаїттям грузинсько-українських страв та створюватимуть затишну атмосферу для відвідувачів.

Адреса: м. Житомир, вул. Героїв Небесної Сотні, 12

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Самі Сумеллі грузинська кухня 
Матеріали по темі