Події

​У Житомирській області поліцейські затримали рецидивіста, який у власному домі підрізав двох односельців

16 January 2018, 12:07

15 січня поліцейські затримали 38-річного жителя с. Потіївки Радомишльського району Житомирської області, який у власному домі підрізав двох односельців і втік.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області 16 січня.

«Близько 13.20 14 січня до Радомишльського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення 31-річного жителя с. Потіївки з попереднім діагнозом проникаюче ножове поранення живота з пошкодженням внутрішніх органів. Для перевірки інформації та з’ясування обставин за вказаної адресою виїхали групи швидкого реагування та слідчо-оперативна», – інформують у прес-службі.

У будинку, де відбувались події, знаходився ще один потерпілий – 36-річний житель Черкащини. У нього медики зафіксували різані рани грудної клітини та надали необхідну допомогу. Госпіталізації чоловік не потребував.

Третій учасник інциденту – 38-річний власник будинку, втік з нього через вікно відразу після нанесення ножових поранень.

«Розбираючись в обставинах події, поліцейські з’ясували, що між чоловіками напередодні увечері на вулиці виник побутовий конфлікт. Наступного дня вони вирішили з’ясувати стосунки і прийшли до кривдника додому, однак той не став розмовляти, а відразу накинувся на них з ножем», – повідомили у прес-службі.

За вказаним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«Підозрюваного ми затримали уже наступного дня. Цей чоловік має яскраве кримінальне минуле – відбував покарання і за тяжкі тілесні ушкодження, і за зґвалтування, і за грабежі та інші злочини. Нині він затриманий за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе.

Цього разу рецидивістові загрожує покарання у вигляді ув’язнення термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, за розбійне пограбування чоловіка на вокзалі у Коростені 6 січня двом братам загрожує від 7 років тюрми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція підріз Радомишльський район 
Матеріали по темі