Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області автобус зіштовхнувся з лісовозом, шістьох пасажирів госпіталізували

17 January 2018, 09:08

16 січня на автодорозі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса та лісовоза з причепом. Попередньо, водій першого транспортного засобу не впорався з керуванням та зіткнувся з причепом вантажівки, що рухалась попереду. У результаті до лікарні було доставлено 6 пасажирів автобуса, з яких одну жінку госпіталізовано.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17.50 на 235 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Анети Новоград-Волинського району. За попередньою інформацією, 34-річний водій автобуса «Setra», рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням транспортним засобом та здійснив зіткнення із причепом лісовоза «ЗІЛ» під керуванням 43-річного місцевого жителя, що рухався попереду у попутному напрямі. У результаті з вантажівки на проїжджу частину розсипались колоди, також дві з них протаранили лобове скло автобуса та потрапили углиб салону», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, в автобусі на момент ДТП знаходилось 38 пасажирів. У результаті каретами «швидкої» 6 людей було доставлено до Новоград-Волинської лікарні для надання медичної допомоги. У більшості діагностовано забої, садна, різані рани та інші травми і призначено амбулаторне лікування. 56-річну жінку, жительку Тернопільщини, було госпіталізовано з попереднім діагнозом струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, контузія лівого ока.

«Потерпілі жителі Івано-Франківської, Тернопільської та Рівенської областей. На місці події працювали слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події», - розповіли поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня 2016 року в Житомирі близько 8 години ранку рейсовий автобус зіштовхнувся з Renault.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП автобус  
Матеріали по темі