Влада

​Забудовнику ділянки, за яку судяться житомирські «айдарівці», поки не дозволили відкрити офіс для продажу квартир

17 January 2018, 10:50

Хмельницькому ТОВ «Теко-Маркет» поки не дозволили розмістити біля військової частини на Корбутівці офіс з продажу/придбання житла.

Питання розглядали на засіданні міськвиконкому 17 січня. Присутні на засіданні активісти нагадали, що забудовник збирається будувати багатоповерхівки на земельній ділянці, від якої власник збирався відмовитися.

«У нас є заява від них про відкликання тієї заяви, де вони відмовились від земельної ділянки», - пояснив директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський.

Представник ВПК «Айдар» Олександр Федосюк нагадав про свій судовий позов щодо цієї земельної ділянки.

«На розгляді в суді знаходиться мій позов про скасування рішення сесії про виділення земельної ділянки «Поліссю-2016». Що вони будуть продавати, якщо відмовляються від земельної ділянки. Ви не маєте права цього робити, допоки судом не буде розглянуте це питання», - заявив Олександр Федосюк.

Мер Житомира запропонував знати питання з розгляду міськвиконкому, цю пропозицію одноголосно підтримали всі присутні: 21 член виконкому з 25.

Нагадаємо, проект рішення виконкому про відкриття офісу з продажу квартир був опублікований на сайті міської ради 13 грудня минулого року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Айдар ділянка забудовник виконком  
Матеріали по темі