Події

Житомирянин на Honda збив юнака, повертаючи на перехресті

18 January 2018, 11:20

17 січня на перехресті Київська-Князів Острозьких у Житомирі легковик збив 17-річного хлопця.

Про це Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«ДТП сталась близько 17.50 на перехресті вул. Київської та Князів Острозьких. Попередньо, водій автомобіля Honda Accord, 27-річний житомирянин, виконуючи маневр повороту, допустив наїзд на пішохода, 17-річного жителя обласного центру, який перетинав проїжджу частину. Юнака з тілесними ушкодженнями, отриманими у результаті ДТП, було госпіталізовано до дитячої обласної лікарні», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, 9-річний школяр, якого того ж дня збив Ford на Східній, отримав забої і теж потрапив до дитячої лікарні. Хлопчик переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Нині поліція встановлює причини та обставини подій.

Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, погіршення погодних умов, сутінки та темна пора доби є тими чинниками, що підвищують ризик потрапити у ДТП.

Пішоходам варто переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня в Житомирі на перехресті Східна-Героїв Крут мікроавтобус збив неповнолітнього пішохода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп поліція аварія перехрестя вул. Князів Острозьких  
Матеріали по темі