Події

Після рішення житомирського апеляційного суду Ігор Пірожок виїхав за кордон і закликав своїх прихильників не мститися

18 January 2018, 13:28

Колишній член громадської ради при Житомирській облдержадміністрації Ігор Пірожок, якого засудили до трьох років позбавлення волі за зберігання зброї та боєприпасів, втік з країни.

Про це він написав 17 січня на своїй сторінці у Facebook.

«Звичайно ж я не дам можливості упитися спец. службам України і влади насолодою спостерігати мене за гратами і продовжити розправу. На певний період я залишив країну... До речі, після вироку, і під час дрейфу в бік кордону від пацанви наших організацій чув уже списки майна, адреси рідні та інше ряду політиків, нардепів та представників судового і силового крила влади, які повинні спалахнути або постраждати. Закликаю, а кому і наказую – ні в якому разі! Це підстава вас. Тримайтеся. Повернуся розберемося», - написав Ігор Пірожок.

Він також додав, що піде працювати в пекарню, бо треба оплачувати житло, Інтернет та інше.



Нагадаємо, 16 січня Апеляційний суд Житомирської області залишив у силі вирок щодо Ігоря Пірожка: три роки позбавлення волі за «носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу».

Як повідомляв Житомир.info, Ігор Пиріжок почав активну громадську діяльність в Житомирській області в 2014 році, представляючись Романом Чиркою. У 2015 році Ігор Пірожок брав активну участь у формуванні громадської ради при Житомирській облдержадміністрації та увійшов до її складу як представник громадської організації «Житомирська обласна організація сприяння люстрації». Ігор Пирожок був затриманий 23 травня 2015 року в Житомирі співробітниками СБУ при спробі продати бойові гранати. Було вікрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. 25 травня суд відпустив Пирожка під домашній арешт. У коментарі Житомир.info Пирожок розповів про розслідування справи та сепаратистів в обласному управлінні СБУ. В березні 2016 року Ігор Пирожок заявляв, що начальник УСБУ особисто приніс на сесію облради компромат проти нього.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пірожок суд СБУ  
Матеріали по темі