Політика

​Депутат Житомирської облради та голова Романівської райради готують позов до суду за неправдиву інформацію

18 January 2018, 16:52

На сайті «Житомир-Онлайн» 17 січня з'явилася стаття, в якій йдеться, що голова Романівської районної ради Кондратюк організував полювання, на якому «підстрелили» лісника, а у полюванні брали участь «поважні гості - шеф Управління СБУ у Вінницькій області Володимир Пахнюк, один із керівників київської "Альфи" та романівський підприємець, депутат обласної ради Ходак».

Факт важкого поранення лісника у Романівському районі дійсно зареєстрований поліцією, але не 3 січня, а 2-го. А ось інформація щодо організатора та учасників полювання не відповідає дійсності. Зокрема, депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак вважає це початком «брудної» передвиборної кампанії.

«Від того часу, як я заявив, що маю намір балотуватися у Верховну Раду по 67 виборчому округу (Чуднів, Романів, Житомир, Любар), на мене полилося багато бруду. В правоохоронні органи «посипалися» запити від соратників і помічників опонента про правомірність моєї діяльності та діяльності мого підприємства. Вчора з цією відверто брехливою публікацією вже перейшли межу: я жодного разу в житті не ходив на полювання, а в день трагедії взагалі повертався з відпочинку у Карпатах», - повідомив Ігор Ходак.

Голова райради Олександр Кондратюк теж стверджує, що поширена інформація є «чорним піаром».

«Я вже звик до того, що певні особи постійно поширюють різну неправдиву інформацію про мене. Це пов'язано з моєю діяльністю. Стаття про мою причетність до полювання – відвертий наклеп, це досить легко перевірити, так як того дня проходили публічні заходи за моєї участі. Я захищатиму свою честь і гідність у суді», - зазначив Олександр Кондратюк.

Депутат облради Ігор Ходак і голова Романівської райради Олександр Кондратюк разом з юристами готують позови про захист своє честі, гідності і ділової репутації до сайту «Житомир-онлайн» та інших видань, які розповсюдили неправдиву інформацію.

Юридична служба депутата Житомирської обласної ради Ігоря Ходака

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗМІ Ходак Романів депутат Кондратюк позов  
Матеріали по темі