Суспільство

​21 січня у Житомирі проведуть семінар з питань придбання автомобілів з аукціонних майданчиків США

19 January 2018, 09:17

При виборі автомобіля українці доволі часто надають перевагу машинам із США, оскільки на авторинку Америки сконцентровані чи не найкращі за якістю та надійністю автомобілі в світі.

Завдяки аукціонним майданчикам США можна заощадити 35-40 % від вартості автомобіля, не втрачаючи на його якості. Причому ціна лишається привабливою навіть після того, як Ви додасте до неї всі інші витрати: доставка морем, оформлення необхідних документів, розмитнення тощо.

Експерти стверджують: одна з головних переваг покупки авто з США – краща якість та укомплектованість за умов набагато нижчої ціни. На американському ринку надзвичайно висока конкуренція, тому навіть найбюджетніші моделі автомобілів із США укомплектовані краще, ніж їх європейські аналоги.

Американські машини розраховані на тривалий термін служби і характеризуються високою надійністю. Три-п'ятирічні машини практично не відрізняються від нових, а їх собівартість після кількох років служби стає значно нижчою.

Для того, щоб отримати саме те авто, про яке Ви мріяли, і заощадити кошти, варто звернутися до спеціалістів – житомирської компанії «Autoсity» або відвідати організований нею семінар.

Бізнес-семінар на тему «Купівля авто з аукціонних майданчиків США» відбудеться в Житомирі у неділю, 21 січня. На запитання зацікавлених осіб відповідатимуть експерти з розмитнення та сертифікації автомобілів.

На семінарі розглядатимуться питання підбору, купівлі, доставки, розмитнення, ремонту та сертифікації авто.

Бажаючих запрошують 21 січня об 11 годині до готелю «Україна» по вулиці Київській, 3 (2 поверх)

Інформація за телефоном 098 480 11 66.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній автомобілі 
Матеріали по темі