Місто

Представники заводу «Кромберг енд Шуберт» подарували м'ячі дитячій футбольній школі Житомира

19 January 2018, 16:58

Представники житомирського заводу «Кромберг енд Шуберт» передали професійні м'ячі вихованцям СДЮСШОР з футболу «Полісся» під час урочистостей, які відбулися у приміщенні обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера у четвер, 8 січня.

Зі сцени присутніх привітали представники заводської команди «Леви Крошу», які побажали юним футболістам перемог та кар'єрного росту. Вони також передали директору школи Миколі Скримінському дві сітки з м'ячами. В подальшому «Кромберг енд Шуберт Житомир» планує на постійній основі підтримувати СДЮСШОР з футболу «Полісся».

- Ми бачимо, що наша міська футбольна школа активно розвивається і хочемо долучитися і підтримати цей процес. Тим більше, що мова йде про дитячі та юнацькі команди. Діти мають отримати можливість знайти себе у житті, зробити, можливо, спортивну кар'єру. Ми маємо зробити все можливе, щоб відійти від тих часів, коли у школах не було ні форми, ні м'ячів і діти грали на голому ентузіазмі. Ми хочемо, щоб діяльність по розвитку спорту стала більш професійною і організованою. Тому плануємо довгострокову співпрацю із СДЮСШОР «Полісся», - розповів Максим Козирєв, керівник відділу управління персоналу «Кромберг енд Шуберт»

«Кромберг енд Шуберт» вже має великий досвід в підтримці спортивних проектів і власну футбольну команду. А тому розуміють наскільки важливо таланти і спортивне натхнення підкріплювати якимись реальними речами і відкривати нові можливості.

Представники «Кромберг енд Шуберт» познайомилися з керівництвом СДОСШОР «Полісся» ще минулого літа, коли проводили в Житомирі корпоративний турнір з футболу між двома заводами — Житомира і Луцька. Ще тоді розпочалися перемовини про співпрацю. Було досягнуто попередніх домовленостей про підтримку. Зараз вона розпочалася з передачі м'ячів, але в подальшому має стати регулярною.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі