Місто

​У Житомирі на проспекті Незалежності відкрився новий салон-магазин кераміки та сантехніки «Будцентр Дім»

22 January 2018, 09:34

Якісна керамогранітна плита та сантехніка від закордонних виробників відтепер доступна житомирянам. У місті почав працювати новий салон-магазин «Будцентр Дім», у якому команда професіоналів готова задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів.

«Це – магазин-салон, в якому будуть представлені широкі асортимент і спектр послуг. Перше – тут буде присутній візуалізатор і дизайнер. Тобто клієнт, який не знатиме, чого він хоче, йому зможуть візуалізувати це все на комп'ютері. Показати, як буде виглядати його кухня, ванна, квартира. Відразу підібрати йому плитку, сантехніку, промальовувати йому меблі. В результаті клієнт отримає візуалізацію того, що він хоче, і відразу ж зможе зробити покупку того асортименту, який буде представлений у нас», - розповідає регіональний представник компанії «Агромат» Олексій Дзюба.


Комплекс «Будцентр Дім» пропонує своїм клієнтам найбільш сучасний асортимент та гарантує якість продукції.

«Компанія «Агромат» є лідером на ринку України. Вона представляє, мабуть, 90% всіх брендів, які є в Україні. Це широкий асортимент. «Агромат» зарекомендував себе як надійний партнер. Ми продаємо завжди якісну і надійну техніку. Що стосується сантехніки і плитки, то вона завжди високої якості. Ми несемо зобов'язання і перед клієнтами, і перед партнерами. Модельний ряд ми вибудовували з трендів, які були представлені на виставці «Cersaie» в Італії в 2017 році. Це ті колекції, які іспанські та італійські дизайнери створили, і саме вони будуть в тренді в 2018 і 2019 роках. І на 90% вони будуть представлені в цьому магазині. Клієнт, що прийшов в наш магазин, зможе вибрати найбільш трендову плиту, яка буде модна, яка буде стильна, яка буде представлена практично у всіх будинках в Європі. Люди зможуть купити це в Україні, а саме в Житомирі, в цьому магазині», - переконує Олексій Дзюба.

За словами власників «Будцентру Дім», вже зовсім скоро асортимент магазину розшириться.

«Це перша черга відкриття. Поки виставлено буквально 10-15% товару. Завтра буде близько п'яти тисяч квадратних метрів кераміки та сантехніки як європейських, так і фірм з Азії. Вибір буде великий. Запрошуємо всіх відвідати «Будцентр Дім». Ми будемо раді», - каже власник комплексу Сергій Пасічний.

«Будцентр Дім» запрошує житомирян на власному досвіді переконатись у якості асортименту за адресою: проспект Незалежності, 13.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі