Влада

У Житомирі майже за 300 тис. грн зроблять 76 сайтів для навчальних закладів

24 January 2018, 12:44

З 1 квітня в місті Житомирі запрацює єдина інформаційна освітня платформа, де будуть запущені веб-сайти дошкільних навчальних закладів та шкіл.

Про це під час робочої наради з керівниками освітніх закладів 24 січня повідомив заступник міського голови Матвій Хренов.

«Кожен заклад освіти-школи і садочки - матиме власний веб-сайт, на якому вони зможуть оприлюднювати інформацію, заходи, а також в подальшому матимуть можливість долучати нові технології наприклад, електронний щоденник. Всі вони будуть зібрані на єдиному освітньому порталі, де користувачам буде зручно переходити з сайту управління освіти на будь-яку школу, так і навпаки», - зазначив Матвій Хренов

Також він наголосив, що важливим є те, що учні зможуть долучатися до наповнення сайту та отримають практичні навички роботи з ним.

«Особисто для мене надзвичайно важливим є те, що ми домовилися з розробниками про те, що на базі кожної школи буде створена робоча група за участю вчителів інформатики і учнів. Вони матимуть змогу самостійно наповнювати сайт для того, щоб отримати практичні навики роботи з веб-ресурсами», - сказав Матвій Хренов.

У коментарі Житомир.info заступник мера Житомира сказав, що всього буде розроблено 76 сайтів.

«Договір по кожній школі буде окремо. Всього має бути зроблено 76 сайтів до квітня 2018 року. Робить їх місцевий розробник. Загальна ціна – 278 тис. 964 грн», - сказав Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, більше 100 організацій та 600 гуртків Житомира вже зареєстровано в каталозі на освітньому порталі «Gurtok.org».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хренов школа сайт  
Матеріали по темі