Місто

Управління освіти заплатило 180 тис. грн за фільми про видатних житомирян та ролики про навчальні заклади

24 January 2018, 13:39

З липня по листопад 2017 року управління освіти Житомирської міської ради заплатило 180 тисяч гривень на виготовлення трьох документально-художніх відеороликів вартістю 60 тис. грн, 80 тис. грн і 40 тис. грн.

Звіти про укладені договори опубліковані на сайті електронних закупівель ProZorro.

Два договори підписані з товариством «Амедіа Компані» з міста Вишневого Київської області (керівник і бенефеціарний власник – Авраменко Анна Михайлівна), один – з житомирською телерадіокомпанією «Студія «Ц-ТВ» (засновник і керівник – Іван Кваша).

Як розповіла Житомир.info завідувачка науково-методичного центру управління освіти Житомирської міської ради Тетяна Мяновська, під відеороликом вартістю 60 тисяч гривень мається на увазі виготовлення фільму про українського поета, археолога і політичного діяча Олега Ольжича. Ролик вартістю 80 тис. грн – це фільм про мецената і засновника Шодуарівського парку в Житомирі барона Івана Максиміліановича де Шодуара, зйомки якого тривають.

«Третій ролик – це відеопрезентація досвіду освітян Житомира. Ролик складається з трьох частин. Перша – це досягнення галузі дошкілля, друга - загальноосвітніх і позашкільних закладів, третя стосується управління освіти і науково-методичного центру. Це трисерійний фільм про досягнення галузі освіти нашого міста», - розповіла Тетяна Мяновська.

З її слів, відеоролик про освіту вже виготовлений.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирському парку проходять зйомки фільму про барона де Шодуара вартістю 80 тис. грн. Фільм про Олега Ольжича відзняв житомирський режисер Петро Авраменко, у вересні 2017-го його презентували житомирським депутатам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фільм ролик відеоролик освіта  
Матеріали по темі