Події

Екс-поліцейський з Малина, який 1,5 місяця тому збив дівчину і кинув помирати, досі на свободі

25 January 2018, 16:42

25-річний підприємець, він же – колишній поліцейський, який менше двох місяців тому збив дівчину в місті Малин Житомирської області й залишив на дорозі, досі на свободі.

Про це йдеться в сюжеті Надзвичайних новин від 24 січня.

«Каті було 27 років. Того вечора дівчина йшла до подруги, коли її збила невідома машина і зникла. Дівчина пролежала у снігу кілька годин, поки її випадково не знайшли спортсмени під час ранкової пробіжки. Водія-втікача поліцейські знайшли наступного дня. Його видали уламки автомобіля, які поліція знайшла на дорозі. Від удару в Mercedes розтрощило фару і вирвало праве крило, але водій переконував, що нібито не зрозумів, що збив людину, тому і поїхав геть», - йдеться в сюжеті.

«Сказав, що подумав, що палка чи камінь в машину врізався, що вернувся, але нічого не побачив», - каже мати загиблої Олена.

За кермом мікроавтобуса був 25-річний Богдан, екс-правоохоронець. Зі служби в місцевій поліції звільнився у 2017 році. Зараз хлопець - відомий у Малині бізнесмен, власник великого продуктового магазину, - розповідають Надзвичайні новини.

«У декларації екс-поліцейського аж 5 земельних ділянок. З моменту страшної трагедії пройшло майже місяць, але водій автомобіля-вбивці і досі на волі. Напередодні аварії чоловік нібито перебував не вечірці в одному з нічних клубів міста, фотопідтвердження тому знайшли батьки. Вони припускають: хлопець міг бути п’яний, хоча стверджує, що проходив тест, і результат був від’ємний», - розповідає журналіст.

«Я після ДТП до рідних приїжджав. Потім я зв’язувався з рідними. Я допомагаю. Я зробив столи, я зробив обіди, я зробив поховання. Вибачався, визнавав свою вину», - розповів хлопець виданню.

«Він її «бахнув», вона вискочила із сапогів і носочків. Сапоги валялись десь аж там. Вона пролетіла метрів шість», - розповідає мати Олена. Вона переконана: якби хлопець зупинився і хоча б спробував допомогти, її єдина донька могла б залишитись живою.

Найбільше батьків обурює бездіяльність правоохоронців: за півтора місяця не проведено жодної експертизи, - переконують Надзвичайні новини. В поліції пояснюють: чекають погоди, аби провести на дорозі надважливий слідчий експеримент.

Якщо вину водія доведуть, йому світить до 8 років в’язниці.

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня 2017 року поліцейські розшукали в Малині підприємця, який на Mercedes насмерть збив дівчину.

Житомир.info

Відео - Надзвичайні новини

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія смерть жертва  
Матеріали по темі