Влада

Підприємець з річним доходом у мільйон гривень хоче стати заступником голови РДА в Житомирській області

26 January 2018, 10:59

Підприємець Богдан Олександрович Баранівський, який проживає у Житомирському районі, хоче стати заступником голови Хорошівської райдержадміністрації.

24 січня він подав декларацію кандидата на посаду заступника голови Хорошівської райдержадміністрації, 25 січня – на посаду першого заступника голови Хорошівської РДА.

В декларації Богдана Баранівського немає інформації про нерухоме майно, але є 11 задекларованих транспортних засобів: 6 легкових автомобілів, 3 вантажівки та 2 причепи. Два легковики належать дружині декларанта.

Також зазначається, що Баранівський є власником ТОВ «Теосдан», вартість якого – 4 млн 550 тис. грн. Місцезнаходження підприємства: м.Київ, Голосіївський район, вул.Саксаганського, 46, кв. 12, сам же засновник зареєстрований в с.Пряжів Житомирського району. Основний вид діяльності підприємства «Теосдан» - сільське господарство, мисливство та пов'язані з ними послуги.

За минулий рік Богдан Баранівський отримав 989 тис. 673 грн доходів від зайняття підприємницькою діяльністю.

Нагадаємо, колишній головний «соціаліст» Житомирської області Олександр Петрович Баранівський народився в селі Гайки Володарсько-Волинського району. Зараз район перейменований в Хорошівський, а Олександр Баранівський – депутат Хорошівської районної ради.

Як повідомляв Житомир.info, в червні минулого року голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич представляв новопризначену голову Хорошівської райдержадміністрації Галину Ширченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА Хорошівський район Баранівський декларація кандидат на посаду  
Матеріали по темі