Місто

Камери відеоспостереження зафіксували, як розбили крижану фігуру «Знак Житомира»

26 January 2018, 11:34

Камери відеоспостереження, які підключені до системи «Безпечне місто» зафіксували, як в ніч з 25 на 26 січня у Житомирі розбили останню льодову скульптуру «Знак Житомира».

На відео видно, як група людей підходить до фігури, штовхають її, і коли частина скульптури руйнується, вони швидко втікають у напрямку майдану Корольова.

Через деякий час до скульптури підходить група із трьох людей. Один з них спиною падає на вцілілу частину скульптури, падає і упродовж деякого часу лежить на землі. Супутники допомагають йому підвестися і всі разом йдуть з Михайлівської.

26 січня станом на 11:30 працівники комунальних служб почали демонтувати залишки від крижаної скульптури.

Нагадаємо, патрульні затримали чоловіка, який пошкодив скульптуру.

Як повідомляв Житомир.info, 6 крижаних скульптур, подарованих місту меценатами, офіційно відкрили 8 січня під час Різдвяного ярмарку. Але за годину до офіційного відкриття льодяних скульптур крижаному оленю відбили голову. 10 січня організатори Різдвяного ярмарку звернулися до поліції із заявою щодо пошкодження льодової скульптури оленя невідомою особою. Перед Водохрещам на Михайлівській демонтували фігуру янгола, а 19 січня прибирали залишки крижаного Миколая, якого, вочевидь, розбили вночі. Вранці 20 січня на Михайлівській у Житомирі містяни побачили розбиту льодову фігуру - вандали пошкодили двійку в цифрах нового року «2018».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська скульптура поліція  
Матеріали по темі