Події

З-поміж загиблих членів екіпажу гелікоптера, який розбився у Кременчуці, був бердичівлянин

26 January 2018, 15:34

На борту гелікоптера, який напередодні ввечері розбився у Кременчуці, знаходився житель Житомирської області. Бердичівлянин Олексій Блинков був бортовим інженером-інструктором.

Про це 26 січня інформує сайт РІО.Бердичів.

«А вчора був у Олексія Блинкова звичайний нічний тренувальний політ. Його підсадили в екіпаж в якості інструктора ... МІ-8 летів вночі на низькій висоті і зачепився за дроти лінії електропередач. Вийшла гігантська «рогатка», яка і жбурнула вертоліт на землю, де борт практично відразу і загорівся. З чотирьох осіб, які перебувають в вертушці не вижив ніхто», – пише автор публікації Ігор Зонов.


Відео Dronarium Украина у Facebook

За повідомленням ГУ ДСНС України у Полтавській області, трагедія сталася ввечері 25 січня близько 19:15 у Автозаводському районі міста Кременчук. Гелікоптер Мі-8 приватної авіакомпанії «Українські вертольоти» виконував навчально-тренувальний політ. Внаслідок події загинули 4 члени екіпажу. Їхні імена оприлюднила «Кременчуцька газета» сьогодні вранці.

«В результаті падіння сталося займання вертольоту, за попередньою інформацією на борту перебували 4 чоловіка: командир повітряного судна – Шевченко Сергій Олександрович, другий пілот – Науменко Микола Володимирович, бортовий інженер – Овчарук Олексій Миколайович, бортовий інженер-інструктор – Блинков Олексій Вікторович. Інші особисті дані встановлюються», – повідомило видання.

За словами Ігоря Зонова, у Олексія Блинкова залишилася дружина та двоє дітей.

«Небо, яке так любив Олексій Блинков, назавжди забрало його... Осиротіли дружина Віта, дочка Поліна, син Максим, мама Тамара... У нього ще було багато планів, багато різних справ, але вертолітники часом йдуть з життя молодими», – написав Зонов.

фото з сайту РІО.Бердичів

Як повідомляв Житомир.info, у Сполучених Штатах під час ДТП загинув 29-річний житомирянин Артем Витегов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гелікоптер Кременчуг Блинков бердичівлянин 
Матеріали по темі