Події

У Житомирському районі Toyota зіштовхнулася з машиною «Укрпошти», двох чоловіків госпіталізували

28 January 2018, 11:11

27 січня 2018 року поблизу села Станишівка Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Toyota та «Укрпошти».

Про це зранку, 28 січня, розповіла донька одного з потерпілих чоловіків.

«Джип Toyota RAV4 протаранив машину «Укрпошти». Внаслiдок цього постраждав мій батько, у нього важкі тілесні ушкодження, та його колега у важкому станi. ДТП сталася в період з 12:00 до 13:00. Так як розповів мені батько, у них заглухла машина, і вони вийшли подивитися, що ж там під капотом. В цей час у їх автомобіль влітає Toyota, і водія, і мого батька відкидає в бік аж до відбійника. У водія Toyota тільки подряпини були на лобі», - розповіла донька одного з потерпілих.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко інформацію про дорожньо-транспортну подію Житомир.info підтвердила.

«27 січня близько 13:45 на 8 км автодороги Житомир-Сквира, поблизу села Станишівки, водій автомобіля Toyota рухаючись в напрямку Житомира здійснив зіткнення з авто, що рухалося у попутному напрямку, ГАЗ відділення «Укрпошти». За кермом ГАЗу був житель обласного центру, 1954 р.н., а також в автомобілі знаходився пасажир, 1963 р.н. Чоловіків доставили до лікарні з травмами різного ступеня. Розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст.286», - сказала Алла Ващенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрпошта ДТП Ващенко Тойота поліція  
Матеріали по темі