Події

На Донеччині від кулі снайпера загинув випускник Житомирського агроуніверситету

29 January 2018, 10:38

У зоні проведення АТО, поблизу населеного пункту Верхньоторецьке, Донецької області, від кулі снайпера загинув випускник Житомирського агроуніверситету Мирослав Сливка.

Про це 29 січня повідомила прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету.

«Під час виконання службово-бойового завдання в зоні проведення АТО поблизу населеного пункту Верхньоторецьке, від кулі снайпера 27 січня загинув боєць батальйону імені генерала Кульчицького Сливка Мирослав Миколайович. Родом хлопець із міста Полонного Хмельницької області, закінчив Житомирський національний агроекологічний університет (агрономічний факультет, спеціальність «Захист рослин»)», - йдеться у повідомленні.

У прес-штабі АТО за 27 січня 2018 року повідомляють про втрати з боку української сторони.

«Друга половина минулої доби, починаючи з 14.00, пройшла без порушень режиму тиші. До того часу, сили російсько-окупаційних угрупувань не відмовилися від організації щодо українських воїнів вогневої провокації і провели 1 обстріл позицій наших захисників. На Донецькому напрямку із тимчасово непідконтрольної українському уряду Пантелеймонівки вогонь у бік наших опорних пунктів неподалік населеного пункту Верхньоторецьке вів ворожий снайпер. Унаслідок його дій, на жаль, отримав поранення несумісне із життям військовослужбовець сил АТО», - зазначили в штабі АТО.

Як повідомляв Житомир.info, вночі, 19 грудня, у зоні проведення антитерористичної операції, в Донецькій області, загинув боєць з житомирської 95-ї бригади Артем Гульцьо.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО боєць випускник Сливка 
Матеріали по темі