Економіка

Фонд держмайна збирається продати 15 об’єктів у Житомирській області: їдальні, лазня, дитсадок та табір «Дружба»

29 January 2018, 11:32

Фонд державного майна України затвердив Орієнтовний перелік об’єктів приватизації державної власності груп А, Д, Ж, які будуть виставлені на продаж у 2018 році.

Про це на своїй сторінці у Facebook 23 січня повідомив керівник ФДМУ Віталій Трубаров.

«Дитячі табори, кінотеатри, офісні приміщення, їдальні, магазини, гаражі, єдині майнові комплекси і навіть кораблі. Майже 400 об’єктів, котрі можуть працювати і приносити дохід, як новим ефективним власникам, так і державі у вигляді робочих місць і податків. Держава володіє не лише промисловими гігантами, як Турбоатом, Центренерго, ОПЗ, а й сотнями інших, які в першу чергу можуть бути цікаві невеликим підприємцям», – зазначив Трубаров.

У затвердженому переліку, який опублікований на сайті ФДМУ, є 15 об’єктів у Житомирській області.

П’ять об’єктів групи «А», серед них – частина майна колишнього дитячого оздоровчого табору «Дружба» в селі Зарічани Житомирського району, який збиралися продати ще минулого року.


Сім об’єктів групи «Д», серед яких п’ять – з минулорічного переліку.


Є також три об’єкти групи «Ж», які були в переліку на 2017 рік: крім їдалень, була ще лазня в селі Красностав Лугинського району, яку, очевидно, вдалося продати.


Як повідомляв Житомир.info, наприкінці минулого року ФДМУ вчергове намагався продати банно-пральний комбінат в селі Івниця Андрушівського району Житомирської області: за рік його стартова ціна зменшилася в 2,5 рази.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ приватизація аукціон нерухомість  
Матеріали по темі