Події

У Бердичеві автомобіль збив першокласницю, у поліції розповіли про двох потерпілих

29 January 2018, 14:51

У Бердичеві 29 січня на пішохідному переході автомобіль збив дитину.

Про це пише сайт Бердичів.BIZ.

«29 січня, після обіду, сталася дорожньо-транспортна пригода пов'язана з наїздом на пішохода. За попередньою інформацією, постраждала дівчинка - учениця першого класу. На місці аварії працюють працівники поліції, дитину забрала «швидка». Як нам вдалося дізнатися від очевидців трагедії, ДТП сталася близько 13:00 на пішохідному переході по Одеській вулиці в районі загальноосвітньої школи №12. Дівчинка переходила проїжджу частину пішохідним переходом, і була збита легковим автомобілем. Від удару дитина відлетіла в бік», - йдеться у повідомленні.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко розповіла Житомир.info, що правоохоронці отримали інформацію про ДТП, в якій є двоє потерпілих.

«Наразі відомо, що близько 13:00 на вулиці Одеській, автомобіль наїхав на двох пішоходів: жінку та дитину», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2018 року в місті Бердичів Житомирської області мікроавтобус зачепив хлопчика на пішохідному переході і поїхав геть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів ДТП поліція дитина  
Матеріали по темі