Україна

Йода: Байрак і Коляденко отримали гоно... діа.. Піарею! (купа фото!)

14 April 2008, 19:10
Раз, два, три - тепер Радковську можна посмоктати, і її не стане.

Перші три слова - це рефрен її останньої пісні. Саме вони прийшли мені на згадку, коли на електронну пошту надійшов реліз про презентацію. Презентацію одразу трьох речей від цієї напрочуд вульгарної блондинки.

\"Попала\", Наташа! \"Попала\" ти тієї самої миті! Бо я особливо прискіпливо стежу за тими, хто всюди лізе, а насправді нічого собою не представляє.

Акцію, яка мала пропіарити серед київських тусовщиків найактивнішу одеську тусе Наталку, нарекли \"Піареєю\" року. Щось типу хвороби, але передавалася вона цього вечора не статевим шляхом, а повітряним і \"ручним\".

 Лев Парцхаладзе прийшов подивитися на українське сходження другої Ассії Ахат, тільки білявої

З рук в руки Наталя передавала затятим завсідникам світських заходів нагороди - таблетки. Здивувало, до речі, що за ними взагалі хтось прийшов.

Акцію ж анонсували як аналог-гібрид \"Срібної калоші\" і \"Золотої малини\". В межах цих заходів зірки за статуетками не ходять.

Наші прискакали! Вони ж, по-перше, дійсно, найбільш гідні (зараз посмієтеся хто саме), по-друге, дуже вдячні тим, хто запрошує.

 На вечірці у Наталки Радковської, яка мріє дострибнути до зоряного Олімпу, тусувалися-цілувалися перші тусе столиці, і Монро теж  

Ну, не запросив Пінчук на відкриття нової експозиції японки Маріко Морі цього ж вечора. Але ж сама Радковська запросила, віскі дорогим просто так пригощала. Чом не піти?!

Дрес-код вечора був джинсово-гепардовий, хоча спеціально його не прописували. Але це український секретний жлободром, тут і попереджати не треба.

 На вечірку під хворобливою назвою \"Піарея\" до співачки Наталки Радковської прийшов \"український секретний жлободром\". Ольга Сумська стала першою у номінації \"Мэрская персона\"

При погляді на гепардову новоспечену зірку каналу \"Київ\" Ольгу Сумську і гепардову режисерку Оксану Байрак згадалася одна одеська вечірка. Тоді всі мали прийти в гепардовому, і всі прийшли - жоден правил не порушив.

Джинсовими були куцик Вітя Павлік і скромняга Володимир Горянський. Щодо останнього, цікавий факт: мав цього ж дня вести захід, пообіцяв, що проведе, а потім зненацька відмовився, сказавши, що раптово має грати у спектаклі.

 Режисерка Оксана Байрак і акторка Ольга Сумська перевіряють, чи є у Володимирі Горянському силікон та ботекс?

\"Піарея\" Радковської - це ще той спектакль, в принципі, Горянський правий! І грав він у ньому не останню роль. Отримав нагороду. А окрім нього, на сцену за нагородами піднімалися Сумська, Литовченко у тому самому вбранні, що й на Шаховській - тільки верх змінила.

 Влада Литовченко прикрила декольте низочкою перлів

Коляденко, недільний \"звездун\" країни, на сцені поцілував портрет господині вечора. До речі, далеко не всі зрозуміли, що вона господиня. Багато хто думав, що просто ведуча, ну, тільки не дуже професійна. З ким не буває?!

 Дмитро Коляденко цього вечора цілувався з портретом Радковської, а його нагрудний хрест теліпався на волохатій поверхні шкіри

Байрак отримала свій папірець у рамочці і не змогла піти просто так. Заспівала. Так, не падайте, бо не дуже погано вийшли \"люди, которые всегда быть рядом не могут\".

 \"Королева мелодрам\" Байрак у гепардовому співала задушевну пісню

Коли ж на сцену випхалася Монро у блискітках з одеського сьомого кілометру - напевне, там вони з Радковською і познайомилися - всі завмерли: боже, які схожі дівчата!

 Монро отримала перемогу у номінації \"Рідкісне Монро\"

І губи, і кучері, і стиль! Хто ж із них справжніший?! Не було відповіді, але закралася підозра: може, Радковська - трансвестит?!

Шкода, але ні. У цієї співачки, телеведучої, бізнес-леді, орденоносиці (орден \"Святої Анни\" IV-го ступеня), лауреата рейтингу \"Народне визнання-2002\" і 2005 і цілої купи інших незрозумілих нагород є чоловік. У якого є мережа супермаркетів і навіть, здається, якийсь канал.

 Друга віце-міс минулорічного конкурсу \"Міс Україна\" одеситка Галя Андреєва теж на сцену виходила

Недаремно Наталка змогла погратися і в телеведучу. Навіть створити авторську програму \"Мистецтво жити\". І, судячи з усього, їй це вдається. Без напрягу притягнути стільки світських левиць столиці і годувати їх зі своїх рук дурнуватою нагородою - це, погодьтеся, мистецтво неабияке!

Окрім тих, хто піднімався на сцену, у залі розважалися руда Слава з \"НеАнгелів\" Нікітіна, режисер Максим Паперник - зазвичай ще більш скромний, ніж Горянський, ведучий однієї з рубрик програми Коляденка \"Шоуманія\" Мацу.

 Руденький \"НеАнгел\" тусив із всеохоплюючим оскальчиком

Оперний співак Ріттель-Кобилянський - дивно, що він стирчить у Києві вже впродовж кількох днів і не пропускає жодного вечірнього заходу, але йде з них непоміченим.

Світлана Леонтьєва прийшла як стюардеса, трохи промахнувшись частиною дня, у хустинці на шиї. Хоча, може, це від Шаховської і це дорого, тоді можна пробачити.

 Куцик Віктор Павлік зазіхав на чоловіка Сумської Борисюка

Прийшла до блондинки й інша блондинка Наталія Розинська - не побоялася конкуренції на один квадратний метр! Радковська була у сукні вище коліна, у паєтках, а ця - у прозорій. Є ж різниця! І неабияка.

 Прихід білявки до білявки. Наталя Розинська

 А чи все там у нас на місці?...

Як сказала в одному інтерв‘ю одна одеситка: коли ти - особистість, неважливо, якого ти кольору. По суті, коли ти такий, то навіть пісні твої теж неважливі! Тобто неважливо, про що і як ти їх співаєш.

 Чорненький скромненький Макс Паперник і вибуховий Коляденко

Наташа співала. Як? Ну, співала і співала: \"Нет в жизни счастья, нет - Ты ведь это мне сказал, Бред, сумасшедший бред - скучный как пустой бокал. Дым, сигаретный дым легкий как твоя любовь. С ним я сегодня, с ним, я хотела быть с тобой\".

 Радковська, може, й не хіти співає, але цукерки із собою коханою на упаковці випустила

А всі хотіли цього вечора бути з нею, \"ектремально-сексапільною\" (з релізу), президентом \"Піареї\", \"Natalkою in love\" - так називається її новий шоколадний шедевр (руку на відсіч даю, що продаватиметься він у супермаркетах чоловіка).

Natalkа in love - по суті друга Ассія Ахат. Тільки у другої в магазинах чоловіка альбоми продаються, а перша ще й шоколад проштовхує

Честь і хвала її піарщику Владу Громову, який, хай і за гроші дамочки, все це вигадав. На рівному, блін, одеському місці!

Честь і хвала заявленим Лілії Подкопаєвій, Діані Дорожкіній, Маші Єфросиніній, які не піддалися на провокацію і не прийшли.

От у Пінчука Єфросиніна була. А Дорожкіна, виявляється, вміє бодай час від часу нікуди не ходити. Може, розуміє, що вже аж нудить від частоти її появ.

Одним словом, \"развод\" вечора вдався, радіймо, що не по відношенню до нас!

И да пребудет с вами сила!

Йода, Джедай Світських Хронік

Фото Артема Жавроцького

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі