Місто

​Житомирському провайдеру дозволили транслювати канали «Групи 1+1»

31 January 2018, 20:51

Група «1+1 медіа» дозволила транслювати власні канали житомирському провайдеру «Телемережа».

Про це йдеться у заяві «1+1 медіа», яка 31 січня надійшла на електронну адресу Житомир.info.

«Ситуація, яка склалася з національними каналами, що зникли з кабельних пакетів абонентів групи компаній кабельного телебачення «Телемережа», мала вирішитись на користь глядача. 31 січня, досягнувши компромісного рішення, група «1+1 медіа» дозволила транслювати контент власних каналів Житомирському провайдеру», - інформує група.

З 1 лютого на екрани абонентів у соціальному пакеті повертаються чотири телеканали, а саме: «1+1», «ТЕТ», «2+2» та «ПЛЮСПЛЮС», а у базовому пакеті стануть доступні ще три телеканали − «Бігуді», «УНІАН ТБ» і «Paramount Comedy».

«Наша головна задача – забезпечення доступу національних каналів для всього населення. Саме тому 1+1 медіа могла погодитися на угоду лише за умов дотримання провайдером тих принципів, які б, в першу чергу, задовольняли глядача, та, разом з тим, не дискримінували політику пакетування. Чудово, що зрештою група компаній кабельного телебачення «Телемережа» з розумінням прийняла нашу позицію і вже найближчим часом житомиряни зможуть знову дивитися улюблені шоу та програми», − коментує, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 медіа Андрій Мальчевський.

«До повного вирішення усіх юридичних формальностей умови договору не можуть бути розголошені. Однак ми задоволенні, що згода з групою «1+1 медіа» досягнута, і співпраця продовжується. Прийняття компромісного рішення стане чудовою новиною для наших абонентів», − цитує група директора групи компаній кабельного телебачення «Телемережа» Олександра Кирилова.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня 2018 група «1+1 медіа» пояснила, чому національні канали зникли з кабельних пакетів житомирян і з чиєї вини вони не можуть дивитися улюблені шоу та програми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 1+1 телемережа кабельне ТБ  
Матеріали по темі