Суспільство

​Орган сертифікації ТОВ «Тестметрстандарт» виконує випробування будівельних матеріалів та виробів з них

1 February 2018, 16:01

З метою прискорення та збільшення ефективності проведення робіт по сертифікації будівельних матеріалів та виробів з них на базі ТОВ «Тестметрстандарт» було розширено сферу діяльності випробувальної лабораторії (ВЛ), основним завданням якої є забезпечення якості та достовірності результатів випробувань.

В грудні 2017р. завершено роботу комісії Національного агентства з акредитації України (НААУ) з оцінки відповідності методів випробувань будівельних матеріалів та виробів з них вимогам ДСТУ ІЕС 17025. За результатами перевірки випробувальна лабораторія ТОВ «Тестметрстандарт» одержала позитивну оцінку своєї роботи. Підтвердженням компетентності став атестат про акредитацію № 2Н1471 виданий НААУ від 23 січня 2018р.

Галузь акредитації випробувальної лабораторії охоплює широкий спектр випробувань за показниками якості та безпеки виробів з природного каменю, щебеню, піску, бетону та виробів з нього, розчину, цегли силікатної, керамічної та інших видів продукції.

Отримання атестату акредитації на виконання випробувань будівельних матеріалів стало можливим завдяки висококваліфікованому персоналу лабораторії ТОВ «Тестметрстандарт», який має великий досвід та стаж роботи в сфері випробувань.

Особливої уваги заслуговує діяльність провідного фахівця Барієвої Зої Костянтинівни, яка має більше сорока років досвіду роботи у будівельній галузі, що дає їй можливість фахово здійснювати оцінку якості будівельних матеріалів, виробів та конструкцій.

Випробування продукції можуть проводитися як в стаціонарній лабораторії, так і на різних видах будівництва неруйнівними методами контролю. Крім того, за бажанням Замовників, фахівці ТОВ «Тестметрстандарт» можуть надавати корисну інформацію та рекомендації з покращення якісних характеристик будівельних матеріалів.

Відтепер виробники та користувачі будівельних матеріалів і виробів з них мають можливість замовити випробування та/або сертифікувати свою продукцію в акредитованому органі ТОВ «Тестметрстандарт», де гарантовано отримують якісні послуги від кваліфікованих спеціалістів!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама  
Матеріали по темі