Влада

У райцентрі Житомирської області знайшли спосіб боротьби з оголошеннями на стовпах

2 February 2018, 10:55

У місті Коростень Житомирської області знайшли спосіб, як боротися з оголошеннями на стовпах.

«З метою запобігання розміщення несанкціонованої реклами на опорах вуличного освітлення, що негативно впливає на загальний вигляд міста, комунальне виробничо-господарське підприємство розпочало роботу з огородження опор сіткою», - йдеться на сайті Коростенської мерії.

У коментарі Житомир.info 2 лютого заступник мера Коростеня Леонід Якубовський зазначив, що таке ноу-хау підгледіли в інших містах.

«По коштам поки що не скажу скільки, бо ми тільки почали цей процес. Ми зробили тільки декілька стовпів у центрі міста. Ми подивилися по іншим містам, що дійсно так роблять, і стає чисто, воно не дає клеїти несанкціоновано різні оголошення. Ми домовилися, що днів десять воно так постоїть, і ми побачимо, чи буде ефект. Якщо буде результат, то ми будемо рахувати, скільки нам потрібно коштів на те, аби повісити принаймні в центрі міста, тому що на околицях оголошення практично ніхто і не вішає. Це не наше ноу-хау, ми це бачили в Києві, Харкові, і дійсно ефект є», – сказав Леонід Якубовський.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 21 квітня 2016 року на центральних вулицях Житомира комунальники, студенти, представники громадських організацій за ініціативи Інспекції з благоустрою очищали електроопори від оголошень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень Якубовський стовп  
Матеріали по темі