Події

У селі Житомирської області дві компанії посварилися через увімкнені фари: є загиблий і поранений

3 February 2018, 12:31

У Любарському районі Житомирської області через бійку біля сільського клубу загинув 22-річний чоловік.

Про це 3 лютого Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У ніч на 3 лютого в селі Вигнанці Любарського району під час раптового конфлікту смертельне ножове поранення отримав 22-річний житель сусіднього села, ще одного парубка госпіталізували до лікарні з різаними ранами руки», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, події відбувалися після півночі. Між відпочивальниками, які розташувались в альтанці поблизу місцевого будинку культури, та парубками, які саме під'їхали на автомобілі, раптово виник конфлікт через світло фар, що ніби сліпило. Словесна суперечка за кілька хвилин переросла у бійку, під час якої один з чоловіків наніс ножові поранення двом хлопцям. Для одного з них, 22-річного жителя села Гринівка, вони виявились смертельними. Іншого, 27-річного жителя Любара, було госпіталізовано.

«На місці події працювала слідчо-оперативна Любарського відділення поліції. Чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у нанесенні вказаних тілесних ушкоджень, затримано. Як з’ясувалось, він є 40-річним жителем села Провалівка й раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство та зберігання наркотиків. Під час встановлення усіх обставин події було зафіксовано стан алкогольного сп’яніння затриманого у 1,4 проміле», - інформує поліція.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення, - нагадують у поліції.

Нагадаємо, 2 лютого в Житомирі заарештували кримінального авторитета, який 2 роки тому застрелив азербайджанця на Сінному ринку.

Фото поліції:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця поліція  
Матеріали по темі